/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1486
30-12-04
400
Oksemørbrad og marksvampesause (11)
frostnielsen
1487
30-12-04
50
campagne i crazy daisy (2)
Brommi
1488
30-12-04
100
Waldorffsalat med "fuglereder" (8)
Reichstein
1489
30-12-04
100
Kan " BRUT" blive for gammel?? (3)
viskinge
1490
26-12-04
200
Eksotisk kød i Århus (6)
danatool
1491
24-12-04
50
medister sammen med and/gås (8)
jorren
1492
23-12-04
450
Kogning af and til juleaften (17)
Tulletine
1493
22-12-04
200
Hjælp, min flæskesteg har iskrystaller (9)
maya123
1494
22-12-04
100
Fryse kanelsnegle? (4)
smoelfemor
1495
21-12-04
50
Frugtsalat opskrift søges (5)
mc.feast
1496
19-12-04
100
Brun soves på dåse hvor?? (12)
benjabenja
1497
19-12-04
100
Hvad skal man give? (9)
jysch
1498
19-12-04
200
Saltet sild? (3)
food_life
1499
17-12-04
50
runtom (brød) (36)
automatdan
1500
15-12-04
50
Tomatsalat (11)
Mallie
[1486-1500] af 2084
side :
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
1
04-11-21
790
Bland et lille krus alkoholfri Gløgg
Odada
2
02-12-20
700
Er en given mængde kartofler nok
Odada
3
21-06-20
831
BUM! Sådan skræller du et løg
Stouenberg
4
20-02-20
707
De bedste online supermarkeder
DinKurv
5
12-11-18
693
Super nytårsmenu med stor besparelse
Guldbare
6
09-06-18
685
Tilberedning af den perfekte bøf
gastrofun
7
08-06-18
663
Franskbrød som hos bageren
gastrofun
8
15-11-17
852
Brug resten af suppen.
Odada
9
19-09-17
775
Bag Mine specielle sigtebrød med madrest
Odada
10
13-08-17
748
Afkøle madvarer
Troldepige
11
16-04-17
743
Syltetøj for børn
Løvinden
12
25-12-16
763
Fjern piggene fra andestejen
Sandvad261
13
10-10-16
1242
Rullemargarine
Sandvad261
14
23-03-16
705
Forsøg m Kafferistning med mikrobølgeovn
boyelauritzen
15
20-02-16
778
Afkøle madvarer
Troldepige
[1-15] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1966
13-04-08
fedt på suppen ??? (2)
Erik Nielsen
1967
12-04-08
Hjemmelavet bearnaise (7)
L.M.
1968
12-04-08
Mexicansk marineret kylling (1)
MaG
1969
12-04-08
Mikkeller øl i Århus? (12)
Lasse Hoelgaard
1970
11-04-08
Inspiration til aftensmad til to kvind... (13)
Padmé Amidala
1971
11-04-08
Marinade til kalvemørmbrad ? (3)
Autocadster
1972
11-04-08
Lille espressokande til el? (1)
Gainsbourg
1973
10-04-08
Deep pan pizza (2)
Morten
1974
10-04-08
Kina-"Rejer" og Kæmpe-"Rejer" (11)
Spang
1975
10-04-08
Godt og billigt sted at holde en li (3)
Erling Vester...
1976
09-04-08
DVA LT5 Kalkfilter (1)
Padre
1977
09-04-08
anbefaling af miniblender (8)
Christian Han...
1978
09-04-08
v-høvl købt, vegetarkogebog søges (0)
Christian Han...
1979
08-04-08
Wittenborg FB 55 kaffemaskine (2)
Jakob Møbjerg...
1980
08-04-08
God københavnsk restaurant til 35-40 p... (8)
andersschroed...
[1966-1980] af 12878
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408928
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.