|
| Waldorffsalat med "fuglereder" Fra : Reichstein | Vist : 4140 gange 100 point Dato : 30-12-04 12:54 |
|
Jeg kunne tænke mig, at servere Waldorffsalat nytårsaften, men jeg har ingen anelse om, hvordan man laver de fuglereder, som man sommetider ser , at det bliver serveret i.
Det eneste jeg ved, er at det er kartofler, som er revet i lidt lange strimler, men hvordan de hænger sammen og bliver bagt, ved jeg ikke.
Er der nogen kandu'er, som kan hjælpe.
Jan
| |
|
har lige nu for travlt til at undersøge det ordentligt med opskrift og sådan, men det lyder, som om det er rösti. de kan bla. købes som dybfrost i brugsen.
mvh
| |
| Accepteret svar Fra : samson04 | Modtaget 110 point Dato : 30-12-04 13:07 |
| | |
| Kommentar Fra : jysch |
Dato : 30-12-04 13:20 |
|
Du kan evt. bruge en opøser-ske, hvis du har en af metal. Rederne bliver måske lidt store, men det kan gå som en nødløsning - du kan evt. købe dem færdige.
Held og lykke og Godt nytår.
Jysch
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 30-12-04 13:21 |
| | |
|
Ikke kartoffelstrimler men kartoffelskiver revet på rillet jern.
Prøv at komme kartoffelskiverne i en lille kageform, f.eks. en linseform smurt med olie og så en tur i ovnen ved 200 grader til de er gyldne.
MVH
Hanne
| |
| Godkendelse af svar Fra : Reichstein |
Dato : 30-12-04 14:44 |
|
Tak for svaret samson04.
Og tak til alle jer andre for konstruktive svar.
Godt nytår
Jan
| |
| Kommentar Fra : jens2990 |
Dato : 09-11-08 11:12 |
|
Et fugleredejern kan evt. laves af 2 sier i de helt små størrelser, f.eks. 8 og 10 cm, naturligvis med det mindste inderst.
Og til Camillasmoster: fuglereder er som bekendt lavet af strå, derfor skal det være kartoffelstrimler!
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|