/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1019
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
874
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
568
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1413
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
685
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
593
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
840
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
718
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1808
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1758
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
592
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1964
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2114
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
869
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1726
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1951
21-04-08
Saftpresser (4)
Margrete Joha...
1952
20-04-08
100 grams IPA (1)
Nyheder
1953
19-04-08
Pålæg (17)
Harry Lund
1954
19-04-08
Når bagværket sidder fast i papirformen? (3)
Tina.
1955
19-04-08
Forloren hare (11)
Tonny Poulsen
1956
18-04-08
Grillplade i køkkenet (0)
Lars
1957
17-04-08
De nye Lite-øl (3)
Jens Bruun
1958
17-04-08
Hvordan skaffer jeg nogle menukort? (5)
Brian Tinghol...
1959
17-04-08
Årets porse (6)
Kurt Hansen
1960
16-04-08
Priser på bøffer og pølser til grillfe... (10)
Lynge-Nielsen
1961
15-04-08
Eftermiddagsbrunch (8)
KV Christiansen
1962
15-04-08
Vin: Les Rochers Mirande (1)
Trine Kornum ...
1963
15-04-08
Kirsten Hartvig´s kursted? (0)
Prikke
1964
15-04-08
Gode råd til tilberedning af 3 kg. oks... (21)
rondo
1965
14-04-08
Kartoffelmos ? (0)
Harry Lund
[1951-1965] af 12878
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408926
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.