/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Stegning af and........
grethes har modtaget
20
point for dette tip
Fra :
grethes
Vist : 685 gange
Dato :
04-11-02 19:30
Tiden nærmer sig og hvem kender ikke situationen.......når mortens/juleanden er stegt og parteret, alt er bare fedtet.
Et godt råd. Steg anden, hvis det er muligt dagen før. Kort en halv time af stegetiden. Lad den herefter køle lidt af, så den er nem at partere. Læg den parterede and i en braddepande og stil den køligt til næste dag. En halv time før den skal serveres, smøres andestykkerne med lidt af andefedtet (det har du selvfølgelig gemt) stilles så i en varm ovn, ca. 200 grader og du har den lækkerste andesteg, som også du selv har lyst til at spise.
God appetit -:))
Som tillægstip, så husk at stille den frosne and til optøning i køleskabet tre døgn forinden......det sparer energi.
Bedømmelse
Fra :
Rellom
Dato :
04-11-02 20:55
Bedømmelse
Fra :
gasmanden
Dato :
04-11-02 22:23
Bedømmelse
Fra :
ks9000
Dato :
04-11-02 22:59
Bedømmelse
Fra :
kamilla
Dato :
04-11-02 23:02
Bedømmelse
Fra :
netper
Dato :
04-11-02 19:33
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408921
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.