/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Dansk smörrebröd
Fra : Lis Hansen


Dato : 06-11-01 14:31

Jeg, dansker i udlandet, söger en bok med billeder og opskrifter på rigtigt
dansk smörrebröd. Jeg kan kun finde en, Nannas smörrebröd, men den er ganske
dyr. Findes der ikke noget lidt mere rimeligt?
Lis Hansen



 
 
Peter W. Bosse (07-11-2001)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 07-11-01 06:00

"Lis Hansen" <lis@solvenet.se> skrev i diskussionsgruppsmeddelandet:

> Jeg, dansker i udlandet, söger en bok med billeder og opskrifter på
> rigtigt dansk smörrebröd. Jeg kan kun finde en, Nannas smörrebröd,
> men den er ganske dyr. Findes der ikke noget lidt mere rimeligt?

Tørsleffs Husmoder Service udgiver en lille bog til ca. 30-40 DKK,
(men, uden billeder), og hedder "Den hvide Frokostbog", indeholder
ca. 300 opskrifter. Alt til kold bord og smørrebrød, varme
frokostretter, pyntning, anretning, serviceopsætning, borddækning
og servering.

Kan bestilles online: www.toersleff.dk/

-Ellers kan jeg kun anbefale "Gyldendals Store Kogebog", Nordisk Forlag,
(613 sider), som bl.a. også indeholder afsnit (ca. 20 sider), om
smørrebrød (m/billeder og opskrifter). Men *den* er nok lidt dyrere end
Nanna's kogebog.

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Gaflen er det 16. århundredes store nyhed.
Det er Henri den III der bringer den på mode
i håb om ikke at plette sine fine pibekraver.

Det tager laaang tid før gaflen vinder indpas.
Køkkencheferne fraråder den til at begynde med:
de mener den ødelægger madens smag.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408947
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste