/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Confit de Canard
Fra : Jan Bang Jensby


Dato : 04-11-01 18:42

Hej -

Hvor i Århus kan man købe Confit de Canard på dåse? (Jeg garanterer ikke for
stavningens rigtighed)

Er der nogle, der har en god opskrift til samme?

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Jan Bang Jensby





 
 
Lone Koefoed Hansen (05-11-2001)
Kommentar
Fra : Lone Koefoed Hansen


Dato : 05-11-01 15:01




> Hvor i Århus kan man købe Confit de Canard på dåse?

Jeg har svært ved at forestille mig at de ikke har det hos Chas E i Ryesgade.
Alternativt Salling Super eller evt. Løgismose Vin.

vh
Lone

--
Lone Koefoed Hansen



Mich. Ottosen (06-11-2001)
Kommentar
Fra : Mich. Ottosen


Dato : 06-11-01 00:44

Jan Bang Jensby <jensby@mail1.stofanet.dk> wrote:


> Hvor i Århus kan man købe Confit de Canard på dåse? (Jeg garanterer ikke for
> stavningens rigtighed)

Jeg staver dem nu på samme måde som dig.

For ca. en uge siden var jeg i Magasin i Århus. De havde - har måske
endnu? - noget de kaldte Sydfranske Uger. Der så jeg en dåse med fire
lår (køller) til ca. kr. 160,-
Vi købte dem ikke, fordi vi syntes, at det var for dyrt.

Men i vores lokale Føtex (som ikke er i Århus) har de i øjeblikket
sådanne Confit de Canard i pakker: Et lår, 210 g. for kr. 26,- (ca) i
køledisken. Vi _har_ prøvet et par stykker og de er OK, ja, de er
pengene værd ! Vi har allerede købt nogle stykker ind til mine
svigerforældre kommer på snarligt besøg. Husk at det er halvkonserves
med begrænset holdbarhed (modsat naturligvis dåserne). De indkøbte
pakker har udløbsdato den 11nov01

Tilberedning? Tjah, du kan nok ikke gøre meget galt ved at følge
anvisningen på pakken. De ligger i fedtet, som de er kogt i og skal i
virkeligheden bare varmes tilstrækkeligt op. En god gang grill i ovnen
gør skindet til en særlig lækker delikatesse. Tilbehør: gode hvide
bønder der lige netop bliver kogt op med gode krydderier. Det _er_ god,
fransk bondemad!

Gem restfedtet. Men sig det ikke til hende der
hakket-oksekøds-skylleren, du ved .
Det er godt at stege forskellige ting i, og andesmagen slår kraftigt
igennem. Dog må jeg lige sige, at fedtet er noget vand/sky-holdigt, det
sprutter på en pande.

Hvorfor er sådan en delikatesse nu på markedet til en lav pris? Min
overbevsining er, at det skyldes en række producenter, som leverer
andelever (Fois Gras de Canard). Hvorfor er der også så mange
(halvdårlige) andebryster (Berberi) på markedet netop nu? De er vel nok
restprodukter af leverfremstillingen? Det har jeg det fint med .... for
jeg elsker andelever.

Supermarkedernes andebryster kan sagtens udkonkurreres af din lokale
slagters leverancer. Vores - læs "vores" slagtermester Jensen - leverede
to hele brystfileter, tørret, saltet og røget for ca. kr. 60,- for kort
tid siden. Vægten erindrer jeg ikke . Men det var meget, meget lækkert,


Men ellers - ang. andelår - tærer vi på vores dåselager, som vi har
hjembragt fra Frankrig (Carrefour). Der er stor forskel på kvaliteten og
prisen på de tilgængelige varer.

--
venlig hilsen,
Mich. Ottosen - og det var så det
for en signatur

lsk (14-11-2001)
Kommentar
Fra : lsk


Dato : 14-11-01 17:04

Det lyder som om du har testet forskellige versioner fra franske
supermarkeder, hvilket mærke kan du anbefale, jeg kan forestille mig at
Carrefour har flere mærker at vælge imellem.

På forhånd tak for hjælpen.

Med venlig hilsen
Lene Skov




"Mich. Ottosen" skrev d. 06-11-01 00:44 dette indlæg :
> Jan Bang Jensby <jensby@mail1.stofanet.dk> wrote:
>
>
> > Hvor i Århus kan man købe Confit de Canard på dåse? (Jeg garanterer
ikke for
> > stavningens rigtighed)
>
> Jeg staver dem nu på samme måde som dig.
>
> For ca. en uge siden var jeg i Magasin i Århus. De havde - har måske
> endnu? - noget de kaldte Sydfranske Uger. Der så jeg en dåse med fire
> lår (køller) til ca. kr. 160,-
> Vi købte dem ikke, fordi vi syntes, at det var for dyrt.
>
> Men i vores lokale Føtex (som ikke er i Århus) har de i øjeblikket
> sådanne Confit de Canard i pakker: Et lår, 210 g. for kr. 26,- (ca) i
> køledisken. Vi _har_ prøvet et par stykker og de er OK, ja, de er
> pengene værd ! Vi har allerede købt nogle stykker ind til mine
> svigerforældre kommer på snarligt besøg. Husk at det er halvkonserves
> med begrænset holdbarhed (modsat naturligvis dåserne). De indkøbte
> pakker har udløbsdato den 11nov01
>
> Tilberedning? Tjah, du kan nok ikke gøre meget galt ved at følge
> anvisningen på pakken. De ligger i fedtet, som de er kogt i og skal i
> virkeligheden bare varmes tilstrækkeligt op. En god gang grill i ovnen
> gør skindet til en særlig lækker delikatesse. Tilbehør: gode hvide
> bønder der lige netop bliver kogt op med gode krydderier. Det _er_
god,
> fransk bondemad!
>
> Gem restfedtet. Men sig det ikke til hende der
> hakket-oksekøds-skylleren, du ved .
> Det er godt at stege forskellige ting i, og andesmagen slår kraftigt
> igennem. Dog må jeg lige sige, at fedtet er noget vand/sky-holdigt,
det
> sprutter på en pande.
>
> Hvorfor er sådan en delikatesse nu på markedet til en lav pris? Min
> overbevsining er, at det skyldes en række producenter, som leverer
> andelever (Fois Gras de Canard). Hvorfor er der også så mange
> (halvdårlige) andebryster (Berberi) på markedet netop nu? De er vel
nok
> restprodukter af leverfremstillingen? Det har jeg det fint med ....
for
> jeg elsker andelever.
>
> Supermarkedernes andebryster kan sagtens udkonkurreres af din lokale
> slagters leverancer. Vores - læs "vores" slagtermester Jensen -
leverede
> to hele brystfileter, tørret, saltet og røget for ca. kr. 60,- for
kort
> tid siden. Vægten erindrer jeg ikke . Men det var meget, meget
lækkert,
>
>
> Men ellers - ang. andelår - tærer vi på vores dåselager, som vi har
> hjembragt fra Frankrig (Carrefour). Der er stor forskel på kvaliteten
og
> prisen på de tilgængelige varer.
>
> --
> venlig hilsen,
> Mich. Ottosen - og det var så det
> for en signatur

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Mich. Ottosen (18-11-2001)
Kommentar
Fra : Mich. Ottosen


Dato : 18-11-01 22:59

lsk <lsk.news@kandu.dk> wrote:

> Det lyder som om du har testet forskellige versioner fra franske
> supermarkeder, hvilket mærke kan du anbefale, jeg kan forestille mig at
> Carrefour har flere mærker at vælge imellem.
>
Jo, da, men jeg erindrer ikke hvilket mærke, vi har syntes bedst om. Ude
i køkkenskabet står der et par dåser fra Maison du Cassoulet,
Castelnaudary. De er købt i Carrefour.
Prisen kan jeg heller ikke huske.
Men budskabet fra mig var jo egnelig, at man godt kunne prøve de der
(billige) andelår, som for øjeblikket fås i Føtex. Føtex er også
indenfor kortere afstand end Carrefour - for de fleste af os.
--
venlig hilsen,
Mich. Ottosen - og det var så det
for en signatur

Mich. Ottosen (14-12-2001)
Kommentar
Fra : Mich. Ottosen


Dato : 14-12-01 00:53

lsk <lsk.news@kandu.dk> wrote:

> Det lyder som om du har testet forskellige versioner fra franske
> supermarkeder, hvilket mærke kan du anbefale, jeg kan forestille mig at
> Carrefour har flere mærker at vælge imellem.
>
> På forhånd tak for hjælpen.
>
> Med venlig hilsen
> Lene Skov
Kære Lene - undskyld den langsomme eller forsinkede respons. Havde
tidligere skrevet et svar men det forsvandt ud i den blå luft.
Skulle også lige have prøvet et af mærkerne af. Det fra Maison du
Cassoulet, Castelnaudary. Fin kvalitet, men prisen husker jeg ikke.
Vi har også prøvet nogle med (serie) mærket: Reflects de France, der er
en serie af udvalgte produkter fra forskellige egne af landet. Alt fra
honningbolcher til ..... andelår.
Men du kan trygt prøve Føtex's - hvis de findes endnu.
--
venlig hilsen,
Mich. Ottosen - og det var så det for en signatur

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste