/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Belgiske vafler - DE RIGTIGE!!!
Fra :
VideoStabilizer danm~
Dato :
23-09-01 09:19
Er der nogen her har opskriften på Belgiske vafler som dem man kan købe bla.
på Strøget? Jeg har fundet et par stykker på bla. sol.dk men det er ikke de
rigtige opskrifter, vaflerne får slet ikke den karamel-overflade. Hvis
opskriften ikke er at finde, kan man så købe dejen?
Lauritzen
www.videostabilizer.dk
IT-Sektionen (
24-09-2001
)
Kommentar
Fra :
IT-Sektionen
Dato :
24-09-01 17:12
VideoStabilizer danmark skrev i meddelelsen <9ok5pq$f8j$1@sunsite.dk>...
>Er der nogen her har opskriften på Belgiske vafler som dem man kan købe
bla.
>på Strøget? Jeg har fundet et par stykker på bla. sol.dk men det er ikke de
>rigtige opskrifter, vaflerne får slet ikke den karamel-overflade. Hvis
>opskriften ikke er at finde, kan man så købe dejen?
>
Hmm ... karamel-overflade... kan det tæmkes at vafeljernet drysses med
flourmelis inden dejen hældes i. Næ det er nog ikke nogen god ide.
Jeg tror det er mængden af sukker, som er afgørende, men er nok ude på
gyngende grund.
En kok ville kanske drysse med flourmelis og så anvende en blæselampe.
Nuvel jeg har ikke selv så stor kendskab, men jeg har fundet nogle andre
sider end sol's så hvem ved... bemærk især den første af de engelske hvor i
der bla. står... "The "sugar" waffles are much sweeter; they are smaller
again and no yeast is used for the dough (they are usually called "waffles
from Liege")."
Dansk
http://www.dk-knowhow.dk/kogebog/opskrifter/1211.html
http://www.lisoe.dk/opskrifter/Kager/belgiske_vafler.htm
http://home4.inet.tele.dk/k-arvid/kage/kg6.htm
Engelsk
http://www.geocities.com/SoHo/2830/bbwaff.html
(gode tips)
http://www.travelguides.com/bandb/recipes/data/bk384.html
http://breadrecipe.com/AZ/BlgnWffls.asp
http://www.bdgtax.com/waffle.html
http://www.bbonline.com/nh/glynnhouse/recipe1.html
http://www.virtualcities.com/ons/nh/w/nhw35012.htm
http://www.bdgtax.com/lfwaffle.html
(fedt fattige)
http://vegetarian.about.com/library/breakfast/pbelgianwaffles.htm
(gluten-fri)
http://www.bestangeland.com/recipes/belgianwaffles.html
Fransk
http://www.eurobru.com/visit384.htm
http://www.taty.be/rec4/gaufresbru.htm
http://hades.fltr.ucl.ac.be/recettes/boulangerie/couques/GAUFRES2.html
Mvh - Jørgen
Esben (
01-10-2001
)
Kommentar
Fra :
Esben
Dato :
01-10-01 14:51
"IT-Sektionen" <no@mail.nn> wrote in message
news:3baf5b52$0$51420$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> VideoStabilizer danmark skrev i meddelelsen <9ok5pq$f8j$1@sunsite.dk>...
> >Er der nogen her har opskriften på Belgiske vafler som dem man kan købe
> bla.
> >på Strøget? Jeg har fundet et par stykker på bla. sol.dk men det er ikke
de
> >rigtige opskrifter, vaflerne får slet ikke den karamel-overflade. Hvis
> >opskriften ikke er at finde, kan man så købe dejen?
> >
> Hmm ... karamel-overflade... kan det tæmkes at vafeljernet drysses med
> flourmelis inden dejen hældes i. Næ det er nog ikke nogen god ide.
Hm! Den karameloverflade synes jeg netop gør at vaflerne ikke smager som
rigtige belgiske vafler.
--
Esben
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177562
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408959
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.