|
| Flødestuvet Blomkål med Pasta! Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 05-11-11 04:31 |
|
Jeg har tænkt mig at prøve at lave flødestuvet blomkål med pasta,
erstatte smør med en deciliter rapsolie og fløde med cremfine!
Koge Blomkålen efter den er delt op, tilsætte pasta 5 minutter senere,
tilsætte olie og 1 spiseskefuld mel 10 minutter efter det, røre rundt
og lade det simre i 3-4 minutter efter det!
Smage til med salt og peber
Kun 1 gryde!
Nogen der har nogen erfaring med overstående
Sane Peter
| |
Peter Nicolaysen (05-11-2011)
| Kommentar Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 05-11-11 04:47 |
|
On 5 Nov., 11:31, Peter Nicolaysen <peternicolay...@gmail.com> wrote:
> Jeg har tænkt mig at prøve at lave flødestuvet blomkål med pasta,
> erstatte smør med en deciliter rapsolie og fløde med cremfine!
>
> Koge Blomkålen efter den er delt op, tilsætte pasta 5 minutter senere,
> tilsætte olie og 1 spiseskefuld mel 10 minutter efter det, røre rundt
> og lade det simre i 3-4 minutter efter det!
>
> Smage til med salt og peber
>
> Kun 1 gryde!
>
> Nogen der har nogen erfaring med overstående
>
> Sane Peter
Det er nok bedst at tilsætte olie,cremefine og pasta
samtidig!
Sane Peter
| |
Peter Nicolaysen (05-11-2011)
| Kommentar Fra : Peter Nicolaysen |
Dato : 05-11-11 08:42 |
|
On 5 Nov., 11:47, Peter Nicolaysen <peternicolay...@gmail.com> wrote:
> On 5 Nov., 11:31, Peter Nicolaysen <peternicolay...@gmail.com> wrote:
>
> > Jeg har tænkt mig at prøve at lave flødestuvet blomkål med pasta,
> > erstatte smør med en deciliter rapsolie og fløde med cremfine!
>
> > Koge Blomkålen efter den er delt op, tilsætte pasta 5 minutter senere,
> > tilsætte olie og 1 spiseskefuld mel 10 minutter efter det, røre rundt
> > og lade det simre i 3-4 minutter efter det!
>
> > Smage til med salt og peber
>
> > Kun 1 gryde!
>
> > Nogen der har nogen erfaring med overstående
>
> > Sane Peter
>
> Det er nok bedst at tilsætte olie,cremefine og pasta
> samtidig!
>
> Sane Peter
Det blev faktisk udemærket!
Men det føles ikke ligeså solidt som med kartofler!
Sane Peter
| |
|
|