/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bedste brød
Fra : Aksel


Dato : 22-08-11 17:34

Vi har gentagne gange bagt vores favoritbrød: Vert(D)ens bedste brød.
Koldthævet, lagt i varm gryde og bagt under låg det første stykke tid.
Jeg kan ikke finde opskriften.
Vores børn kommer hjem fra afrika i morgen, og jeg ville gerne servere dette
brød.
Kan nogen hjælpe?
Mvh
'Aksel



 
 
Kim Schulz (22-08-2011)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 22-08-11 17:47

On 2011-08-22 18:34, Aksel wrote:
> Vi har gentagne gange bagt vores favoritbrød: Vert(D)ens bedste brød.
> Koldthævet, lagt i varm gryde og bagt under låg det første stykke tid.
> Jeg kan ikke finde opskriften.
> Vores børn kommer hjem fra afrika i morgen, og jeg ville gerne servere dette
> brød.
> Kan nogen hjælpe?
> Mvh
> 'Aksel
>
>

tjek kvalimad.dk hvor Max har lagt opskriften ud med video og det hele.
Han var forøvrigt i morgentv forleden for at vise den danske befolkning
hvordan de laver netop dette fantastiske brød.


kim

Niels (22-08-2011)
Kommentar
Fra : Niels


Dato : 22-08-11 11:09

On Aug 22, 6:34 pm, "Aksel" <Ak...@hotmail.com> wrote:
> Vi har gentagne gange bagt vores favoritbrød: Vert(D)ens bedste brød.
> Koldthævet, lagt i varm gryde og bagt under låg det første stykke tid.
> Jeg kan ikke finde opskriften.
> Vores børn kommer hjem fra afrika i morgen, og jeg ville gerne servere dette
> brød.
> Kan nogen hjælpe?
> Mvh
> 'Aksel

Jeg tror faktisk, New York Times var først til at vise metoden:

http://video.nytimes.com/video/2006/11/07/dining/1194817104184/no-knead-bread.html

--
Niels

Jesper Haaber Gyllin~ (25-08-2011)
Kommentar
Fra : Jesper Haaber Gyllin~


Dato : 25-08-11 22:44

Niels <nboegh@gmail.com> wrote:

> On Aug 22, 6:34 pm, "Aksel" <Ak...@hotmail.com> wrote:
> > Vi har gentagne gange bagt vores favoritbrød: Vert(D)ens bedste brød.
> > Koldthævet, lagt i varm gryde og bagt under låg det første stykke tid.
> > Jeg kan ikke finde opskriften.
> > Vores børn kommer hjem fra afrika i morgen, og jeg ville gerne servere dette
> > brød.
> > Kan nogen hjælpe?
> > Mvh
> > 'Aksel
>
> Jeg tror faktisk, New York Times var først til at vise metoden:
>
> http://video.nytimes.com/video/2006/11/07/dining/1194817104184/no-knead-bread.
html
>
> --
> Niels

Ser fantastisk ud. Er der nogen der gode til at oversætte tallene vores
målestok?

515 degrees må jo være Fahrenheit?!

--
med venlig hilsen Jesper Haaber Gylling
http://www.gylling.net/
AIM/iChat:macnerd1965 MSN:jesper@gylling.net
https://www.facebook.com/jesper.haaber.gylling

Kim Schulz (25-08-2011)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 25-08-11 22:57

On 2011-08-25 23:44, Jesper Haaber Gylling wrote:
> Niels<nboegh@gmail.com> wrote:
>
>> On Aug 22, 6:34 pm, "Aksel"<Ak...@hotmail.com> wrote:
>>> Vi har gentagne gange bagt vores favoritbrød: Vert(D)ens bedste brød.
>>> Koldthævet, lagt i varm gryde og bagt under låg det første stykke tid.
>>> Jeg kan ikke finde opskriften.
>>> Vores børn kommer hjem fra afrika i morgen, og jeg ville gerne servere dette
>>> brød.
>>> Kan nogen hjælpe?
>>> Mvh
>>> 'Aksel
>>
>> Jeg tror faktisk, New York Times var først til at vise metoden:
>>
>> http://video.nytimes.com/video/2006/11/07/dining/1194817104184/no-knead-bread.
> html
>>
>> --
>> Niels
>
> Ser fantastisk ud. Er der nogen der gode til at oversætte tallene vores
> målestok?
>
> 515 degrees må jo være Fahrenheit?!
>

Tjek det link jeg smed tidligere til kvalimad.dk Der er opskriften på
dansk og med god forklaring til.

Jens Bruun (26-08-2011)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 26-08-11 09:57

Jesper Haaber Gylling <jesper@gylling.net> skrev i meddelelsen
1k6kxw3.149574heeet6yN%jesper@gylling.net:

> Ser fantastisk ud. Er der nogen der gode til at oversætte tallene
> vores målestok?

Det er Google rigtig god til-

> 515 degrees må jo være Fahrenheit?!

Ja. Prøv at google "515 degrees fahrenheit in celsius"

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Niels (26-08-2011)
Kommentar
Fra : Niels


Dato : 26-08-11 04:01


> Ser fantastisk ud. Er der nogen der gode til at oversætte tallene vores
> målestok?

Du skal bare gi' fuld skrue.

--
Niels

Aksel (26-08-2011)
Kommentar
Fra : Aksel


Dato : 26-08-11 15:05


"Aksel" <Aksel@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3eKdnRqPpKYnHs_TnZ2dnUVZ8kydnZ2d@giganews.com...
> Vi har gentagne gange bagt vores favoritbrød: Vert(D)ens bedste brød.
> Koldthævet, lagt i varm gryde og bagt under låg det første stykke tid.
> Jeg kan ikke finde opskriften.
> Vores børn kommer hjem fra afrika i morgen, og jeg ville gerne servere
> dette brød.
> Kan nogen hjælpe?
> Mvh
> 'Aksel
>

Tak for jeres indlæg med løsningen.
Det er et fantastisk brød - den eneste ulempe er, at hvis det skal være
morgenbrød, skal man starte kl 04,00.
Men fordelene kan nu nok lokke en ud af fjerene på dette "uhøviske"
tidspunkt.
Mvh
Aksel



Niels (26-08-2011)
Kommentar
Fra : Niels


Dato : 26-08-11 14:06


> Det er et fantastisk brød - den eneste ulempe er, at hvis det skal være
> morgenbrød, skal man starte kl 04,00.
> Men fordelene kan nu nok lokke en ud af fjerene på dette "uhøviske"
> tidspunkt.

Sæt dejen i køleskabet og ind i ovnen, når det passer dig. Hvorfor er
du så bange for at forsøge selv?

--
Niels

;o)-max- (27-08-2011)
Kommentar
Fra : ;o)-max-


Dato : 27-08-11 07:05

On 27-08-2011 03:05, Niels wrote:
>
> Sæt dejen i køleskabet og ind i ovnen, når det passer dig. Hvorfor er
> du så bange for at forsøge selv?

Det er nemlig den rigtige måde at gøre det på,
langtids koldvævning bidrager imo til en bedre
smag - men man skal nok ikke regne med at man kan
putte den kolde gryde med dejen ind i ovnen, dejen
skal hældes med gelinde i en super hot gryde.
Jeg plejer nu bare at klaske den meget bløde dej
på den varme bageplade en håndfuld a gangen, som
gir nogle meget rustikke boller.
-max-

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177564
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408970
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste