/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Æblegelè
Fra : Margit Jensen


Dato : 20-08-11 17:05

Kan jeg lave gelè af mine æbler, nu hvor de er blevet modne?
Eller gælder der samme regler her som med stikkelsbær?
Det er ananasæbler.
Venlig hilsen Margit


 
 
Emil (20-08-2011)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 20-08-11 18:40

"Margit Jensen" <margit@itnettet.dk> wrote:

>Kan jeg lave gelè af mine æbler, nu hvor de er blevet modne?
>Eller gælder der samme regler her som med stikkelsbær?
>Det er ananasæbler.

Der er ikke meget pektin i modne frugter, så du skal tilsætte pektin
(Gul Melatin).
Om Syltesukke kan bruges, har jeg ikke erfaring med, men det er også
en mulighed du bør undersøge.

Ellers kan du tilsætte nogle umodne æbler, rønnebær, eller vilde
æbler, som alle giver smagen et flot tvist og et stort tilskud af
pektin.


m.v.h. Emil

Margit Jensen (20-08-2011)
Kommentar
Fra : Margit Jensen


Dato : 20-08-11 23:32

Ok jeg har et træ med en masse umodne æbler. Dem kommer jeg i.
Tak for dit svar.
Hilsen Margit

"Emil" wrote in message news:vlrv47djem6spgbc9mu76oko9ic3hftoi8@4ax.com...

"Margit Jensen" <margit@itnettet.dk> wrote:

>Kan jeg lave gelè af mine æbler, nu hvor de er blevet modne?
>Eller gælder der samme regler her som med stikkelsbær?
>Det er ananasæbler.

Der er ikke meget pektin i modne frugter, så du skal tilsætte pektin
(Gul Melatin).
Om Syltesukke kan bruges, har jeg ikke erfaring med, men det er også
en mulighed du bør undersøge.

Ellers kan du tilsætte nogle umodne æbler, rønnebær, eller vilde
æbler, som alle giver smagen et flot tvist og et stort tilskud af
pektin.


m.v.h. Emil


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177564
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408970
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste