Lars Kongshøj wrote:
> Den 06/04/11 20.48, Vandtro 3140 skrev:
>> Kombinationen af en anelse uopmærksomhed og en knækket pipette (og
>> måske også en destinationsprocent på 14,4) har medført en aldeles
>> død gær og altså ingen kulsyre.
>>
>> Jeg har hørt gamle mænd mumle i skægget om at man kan hive kapslen
>> af sit bryg og smide en anelse tøris (CO2) i flasken, men også at
>> man skal være varsom, idet flasken kun kan bære et begrænset tryk
>> (15 bar?) og at det, der altså skulle være en superstærk tørhumlet
>> ipa på nulkommafem kan forvandles til et løbsk alkoholmissil.
>>
>> Nogen her, der har gjort sig tanker om, hvordan man kan få
>> CO2-udviklingen snydt ind i den færdiggærede øl?
>
> Nej, men det kan ikke være rocket science, smid tøristerninger i øllet
> og lad det stødkoge færdigt er mit bud.
>
> Ved du hvor du kan købe tøris?* Hvor i landet bor du?
>
> Mvh. Lars
Jeg har min egen pusher
--
><///°> Torben