Den 28/03/11 15.02, Steen Jakobsen skrev:
>
> "Brian Vestergaard" <only4usenet@gmail.com> skrev i meddelelsen
> news:mn.e2eb7db3c5557f51.117040@
www.you2me.dk...
>> På diverse kinagrille kan man få stegte ris med diverse i, hvordan
>> laves dette, det har jo en speciel "kinasmag" så det er vel ikke bare
>> olie i en wok og så derud af !?
>
> Du skal have fat i noget soyasauce (Kikkoman er nok det bedste du kan få
> i Danmark af salt soya) og eller noget fiskesauce.
> Evt. noget sød soya, der er ABC fra Indonesien det bedste vi har fundet,
> og så ellers godt med hvidløg og helst også chilli.
Man skal bruge gode jasminris. Kinesiske kryderier - prøv en kinesisk
købmand og spørg evt. til råds. Den stivelse du oplever hos nogle
kinesiske take-aways hedder arrowroot og kan formodentligt købes samme
sted, men også i helsekostforretninger.
Mvh. Lars