/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Re: Årets nytårsmenu?
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 02-01-11 23:06

Krabsen <usenet@krabsen.dk> writes:
>En opskrift ville ikke være uvelkommen..
Den skaffer jeg - det er fruen der bager dem

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er
skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2844 6852





 
 
Frank Løkkegaard (04-01-2011)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 04-01-11 08:24

On 2 Jan., 23:06, "Frank Løkkegaard" <f...@net.dialog.dk> wrote:
> Krabsen <use...@krabsen.dk> writes:
> >En opskrift ville ikke være uvelkommen..
>
> Den skaffer jeg - det er fruen der bager dem
>
> --
> Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er
> skråsikre,
> mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
> Frank Løkkegaard * Mobil 2844 6852

Her er den:

Citronboller med Esdragon
Ingredienser:
500 g hvedemel
20 g gær
Saften fra 1 citron
Fint revet skal fra 1 økologisk citron
1 håndfuld friskklippet citronmelisse
1 spsk estragon – kan erstattes af 1-2 tsk græsk krydderiblanding
2 spsk olivenolie – lidt citonolie kan også bruges
2 dl vand
1 tsk groft salt

Sådan gør du:
Opløs gæren i det håndvarme vand, tilsæt alle ingredienserne, og
ælt dejen godt igennem.
Lad dejen hæve et par timer, slå dejen ned og del den i 8 boller.
Bollerne slår du nu ned til flade 'kager' ca. 1 cm. høje.
Prik dem med en gaffel, og læg dem på en plade med bagepapir.

Bag dem i en 240 grader varm ovn i 5 minutter til de er let gyldne.
Server dem til en god fiskeret eller skaldyr.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste