|
| fedt i rødvin Fra : Per Andreasen |
Dato : 09-11-10 14:10 |
|
Min ven og jeg har diskuteret, om der er fedt af betydning i rødvin. Jeg
mener "Nej". Jeg er helt klar over, at der er masser af energi i rødvin i
kraft af alkoholen, og at denne energi selvfølgelig omsættes til "depoter"
på kroppen, hvis man ikke forbrænder den med motion. Er rødvin et produkt
man specielt skal holde sig fra, hvis man ønsker at tabe sig?
På forhånd tak for svar
Per Andreasen
| |
Herluf Holdt, 3140 (09-11-2010)
| Kommentar Fra : Herluf Holdt, 3140 |
Dato : 09-11-10 17:06 |
|
Per Andreasen skrev:
> Min ven og jeg har diskuteret, om der er fedt af betydning i
> rødvin. Jeg mener "Nej". Jeg er helt klar over, at der er
> masser af energi i rødvin i kraft af alkoholen, og at denne
> energi selvfølgelig omsættes til "depoter" på kroppen, hvis
> man ikke forbrænder den med motion. Er rødvin et produkt man
> specielt skal holde sig fra, hvis man ønsker at tabe sig?
Der er ikke fedt i rødvin, men en masse kalorier,
kulhydrater og andre gode ting.
Her er en tabel, hvor næringsindholdet i øl, rødvin,
hvidvin og vodka sammenlignes:
http://ipaper.ipapercms.dk/Bryggerigruppen/Foreningen/Ologsundhed/?Page=10
--
Herluf :·)
| |
Bertel Lund Hansen (09-11-2010)
| Kommentar Fra : Bertel Lund Hansen |
Dato : 09-11-10 17:32 |
|
Per Andreasen skrev:
> Min ven og jeg har diskuteret, om der er fedt af betydning i rødvin. Jeg
> mener "Nej". Jeg er helt klar over, at der er masser af energi i rødvin i
> kraft af alkoholen, og at denne energi selvfølgelig omsættes til "depoter"
> på kroppen, hvis man ikke forbrænder den med motion. Er rødvin et produkt
> man specielt skal holde sig fra, hvis man ønsker at tabe sig?
Alkohol er et produkt man specielt skal holde sig fra hvis man
ønsker at tabe sig.
--
Bertel
http://bertel.lundhansen.dk/ FIDUSO: http://fiduso.dk/
| |
Emil (09-11-2010)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 09-11-10 18:20 |
| | |
Max (09-11-2010)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 09-11-10 18:58 |
|
Hej Emil
>> Alkohol er et produkt man specielt skal holde sig fra hvis man
>> ønsker at tabe sig.
>
> Med måde er alting godt.
Og det vil du mene på grund af en publikation fra bryggerigruppen ?
Der er intet godt ved alkohol i forbindelse med kroppen.
--
Mvh
Max
| |
Hauge (09-11-2010)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 09-11-10 19:03 |
|
Hej Max
Den 09-11-2010 18:57, Max skrev:
> Der er intet godt ved alkohol i forbindelse med kroppen.
Kilde?
Mvh Hauge
| |
Hauge (09-11-2010)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 09-11-10 19:06 |
| | |
Emil (09-11-2010)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 09-11-10 19:29 |
|
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> wrote:
>Hej Emil
>>> Alkohol er et produkt man specielt skal holde sig fra hvis man
>>> ønsker at tabe sig.
>> Med måde er alting godt.
>Og det vil du mene på grund af en publikation fra bryggerigruppen ?
>Der er intet godt ved alkohol i forbindelse med kroppen.
Bryggerigruppen har _ikke_ fejet noget ind under gulvtæppet
Jeg vil anbefale dig at læse alle referencerne (mere end tre sider)
som findes på de sidste fire sider i mit link.
Så vil du vide en smule om det, som du udtaler dig om.
m.v.h. Emil
| |
Bertel Lund Hansen (09-11-2010)
| Kommentar Fra : Bertel Lund Hansen |
Dato : 09-11-10 19:19 |
| | |
Emil (09-11-2010)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 09-11-10 19:37 |
|
Bertel Lund Hansen <splitteminebramsejl@lundhansen.dk> wrote:
>Emil skrev:
>
>> Hent, læs og forstå
>> < http://ipaper.ipapercms.dk/Bryggerigruppen/Foreningen/Ologsundhed/>
>> som Herluf Holdt linkede til.
>
>Sukkerfabrikkerne har også en publikation der forklarer at sukker
>ikke feder og at det er godt at bruge i maden som smagsstof.
>Sådan er der så meget.
Du glemte at citere mig for:
"Med måde er alting godt"
Sukker er uundværligt i madlavningen, uanset om det er raffineret
eller naturligt forekommende (løg, gulerødder, frugt m.v.).
Det er ganske enkelt en af grundsmagene, som vi mennesker kan opfatte.
Vil du påstå noget andet?
m.v.h. Emil
| |
Bertel Lund Hansen (09-11-2010)
| Kommentar Fra : Bertel Lund Hansen |
Dato : 09-11-10 21:57 |
|
Emil skrev:
> Sukker er uundværligt i madlavningen, uanset om det er raffineret
> eller naturligt forekommende (løg, gulerødder, frugt m.v.).
> Det er ganske enkelt en af grundsmagene, som vi mennesker kan opfatte.
> Vil du påstå noget andet?
Jeg vil påstå noget andet end det der står indtil det første
komma.
Og når jeg skriver "sukker", mener jeg "industrielt fremstillet
melis" og ikke en af de mange sukkerarter der også findes. Det er
sådan ordet bruges.
--
Bertel
http://bertel.lundhansen.dk/ FIDUSO: http://fiduso.dk/
| |
|
|