/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Skrønen om malkekoen
Fra : Henrik


Dato : 12-09-10 03:15

Der har tidligere i guppen (senest ultimo juli) været tale om
oksekødskvaliteter, hvor skrønen "dårligt kød fra udpinte malkekøer"
var oppe og vende.

Dengang var der en artikel om grossisten ECB kød, der talte for kød
fra malkekoen
http://www.fri.dk/gastronomi/koedterapeuten-i-himmerland

I dagens udgave af Politiken er der så en reportage fra DanishCrowns
"Guldrum"
http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekmadartikler/1056703/danish-crown-har-nosser-nyrer-og-aedelt-fordaerv-paa-lager/
hvor der igen slåes et slag for malkekoen.

Måske er det på tide at slagte en skrøne og lade en tanke modne om
hvad der er kvalitet?


 
 
Aksel (12-09-2010)
Kommentar
Fra : Aksel


Dato : 12-09-10 13:14


Allerførst ville det være rart at få defineret: God oksekødskvalitet.
Mvh
Aksel

"Henrik" <hallo.derude@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:8fa65dcb-001e-461a-b8d9-832aede92987@q2g2000vbk.googlegroups.com...
Der har tidligere i guppen (senest ultimo juli) været tale om
oksekødskvaliteter, hvor skrønen "dårligt kød fra udpinte malkekøer"
var oppe og vende.

Dengang var der en artikel om grossisten ECB kød, der talte for kød
fra malkekoen
http://www.fri.dk/gastronomi/koedterapeuten-i-himmerland

I dagens udgave af Politiken er der så en reportage fra DanishCrowns
"Guldrum"
http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekmadartikler/1056703/danish-crown-har-nosser-nyrer-og-aedelt-fordaerv-paa-lager/
hvor der igen slåes et slag for malkekoen.

Måske er det på tide at slagte en skrøne og lade en tanke modne om
hvad der er kvalitet?



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste