/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rejser på grill - ikke forkogte
Fra : Mogens


Dato : 08-04-10 18:12

Har købt en stak grå kæmpegambas i supermercadoen i eftermiddags, som vi
skal have på grillen i aften. Lurer dog lidt på om man skal gøre noget
specielt, idet rejer jo normalt er røde (forkogte)?

Vi har 22 grader på terrassen lige nu, så perfector grillvejr.

 
 
Heidi (08-04-2010)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 08-04-10 20:29


"Mogens" <no@mail.dk> skrev i meddelelsen
news:4bbe0e47$0$278$14726298@news.sunsite.dk...
> Har købt en stak grå kæmpegambas i supermercadoen i eftermiddags, som vi
> skal have på grillen i aften. Lurer dog lidt på om man skal gøre noget
> specielt, idet rejer jo normalt er røde (forkogte)?
>
> Vi har 22 grader på terrassen lige nu, så perfector grillvejr.

Nu er det måske for sent, men du skal selvfølgelig grille dem til de er nok

Hvis der er skal på feks halen, så bliver skallen lyserød når de er varme -
hvordan kødet bliver, afhænger vist lidt af hvilken type reje det er - nogle
bliver lyserøde, andre forbliver hvide i kødet.
Ellers er det vel et spørgsmål om at marinere dem efter smag (her foregår
det i masser af chili, hvidløg, krydderurter, olie, citron, gerne blendet så
marinaden hænger bedre ved) og så grille dem på spyd eller i et fad.

--
Heidi


Mogens (08-04-2010)
Kommentar
Fra : Mogens


Dato : 08-04-10 22:27

Heidi wrote:
>
> "Mogens" <no@mail.dk> skrev i meddelelsen
> news:4bbe0e47$0$278$14726298@news.sunsite.dk...
>> Har købt en stak grå kæmpegambas i supermercadoen i eftermiddags, som
>> vi skal have på grillen i aften. Lurer dog lidt på om man skal gøre
>> noget specielt, idet rejer jo normalt er røde (forkogte)?
>>
>> Vi har 22 grader på terrassen lige nu, så perfector grillvejr.
>
> Nu er det måske for sent, men du skal selvfølgelig grille dem til de er
> nok
> Hvis der er skal på feks halen, så bliver skallen lyserød når de er
> varme - hvordan kødet bliver, afhænger vist lidt af hvilken type reje
> det er - nogle bliver lyserøde, andre forbliver hvide i kødet.
> Ellers er det vel et spørgsmål om at marinere dem efter smag (her
> foregår det i masser af chili, hvidløg, krydderurter, olie, citron,
> gerne blendet så marinaden hænger bedre ved) og så grille dem på spyd
> eller i et fad.
>
Ja de røg på Weberen uden videre. Mageløst trylleri! Pludselig blev de
grå gambas smukt lyserøde, men kødet var hvidt. Smagte dejligt bare
ristet rå med ca. 2½ minutter på hver side.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408920
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste