/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
salat
Fra : Helle Jensen


Dato : 14-02-10 10:30

Hej
Er der nogen der har et godt forslag til en salat. Det skal ikke være grøn
eller pasta salat.
Den skal bruges til en buffe'

mvh

Helle


 
 
Heidi (14-02-2010)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 14-02-10 11:38

Helle Jensen wrote:
> Hej
> Er der nogen der har et godt forslag til en salat. Det skal ikke være
> grøn eller pasta salat.
> Den skal bruges til en buffe'

En frugtsalsa med dressing af eddike, olie og honning. Opskrift haves om
ønsket

--
Heidi


AJ (14-02-2010)
Kommentar
Fra : AJ


Dato : 14-02-10 14:33


"Heidi" <nospam@hejdi.dk> skrev i en meddelelse
news:4b77d295$0$275$14726298@news.sunsite.dk...
> Helle Jensen wrote:
>> Hej
>> Er der nogen der har et godt forslag til en salat. Det skal ikke være
>> grøn eller pasta salat.
>> Den skal bruges til en buffe'
>
> En frugtsalsa med dressing af eddike, olie og honning. Opskrift haves om
> ønsket

Hej Heidi!

Jeg skal godt nok ikke lave buffet, men jeg vil rigtig gerne bede om din
opskrift ;0)

--
Stor hilsen AJ


Heidi (16-02-2010)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 16-02-10 20:49

AJ wrote:
>
> Hej Heidi!
>
> Jeg skal godt nok ikke lave buffet, men jeg vil rigtig gerne bede om
> din opskrift ;0)

Den kommer fluks - mht. frugten, så er der mange slags der er gode - jeg
har bla. brugt nektariner/ferskner (bedst med den friske vare, men fra
dåse kan også gå an), vindruer, melon, pære, jordbær, mango, æble og
appelsin.
Vælg 3-4 slags ud som du kan lide, og som passer sammen i farve.
Lav dressingen af

saft af 1/4 appelsin
2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1-2 tsk flydende honning
salt og peber
evt. frisk basilikum

Bland dressingen i frugten og lad den gerne trække nogle timer - pynt
med feks. blåbær (optøet fra frost kan sagtens bruges) og/eller
granatæblekerner.

Sidst vi fik det, spiste jeg resterne til morgenmad - selvom der var
eddike og olie i

--
Heidi


Torben Madsen (16-02-2010)
Kommentar
Fra : Torben Madsen


Dato : 16-02-10 01:30

Måske kan du bruge en salat jeg sætter stor pris på.
Indehold:
Æbler uden kernehus skåret i tynde både.
Persillerod skåret i skiver på ca samme størrelse som æblerne, herefter skal
de blancheres i max 1 minut, hvorefter de skal afdryppes.
Dressing:
Løg skåret i tynde strimler
Knust hvidløg
Timian
Vaniljekorn
Salt og peber
Æble eddike
Raps olie
Alle delene blandes og må gerne stå og trække smag minimum ½ time.
Mvh
torben


"Helle Jensen" <hk.n@nakskovnet.dk> skrev i meddelelsen
news:4b77c2ac$0$4809$9f626990@news.telelet.dk...
> Hej
> Er der nogen der har et godt forslag til en salat. Det skal ikke være grøn
> eller pasta salat.
> Den skal bruges til en buffe'
>
> mvh
>
> Helle


AJ (17-02-2010)
Kommentar
Fra : AJ


Dato : 17-02-10 20:23

Tak til Torben og Heidi for lækre opskrifter :0)

--
Stor hilsen AJ


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408920
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste