/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kan man lave anderillette af en dåse confi~
Fra :
Marianne
Dato :
28-01-10 19:47
Hej,
Jeg har en dåse confit de canard og overvejer om man kan lave anderillette
af det?
Tænker især på hvordan man får det krydret?
For sådan en dåse er temmelig fersk så vidt jeg husker.
Tage lårene op og koge fedtet ind med krydderier og lade lårene trække i
det?
Eller lade dem koge med lidt?
Skal de være varme når man river kødet fra hinanden?
Nogen som har et bud?
Pft.
Marianne
Jakob Bartholdy Bruu~ (
29-01-2010
)
Kommentar
Fra :
Jakob Bartholdy Bruu~
Dato :
29-01-10 10:36
Marianne wrote:
> Hej,
> Jeg har en dåse confit de canard og overvejer om man kan lave anderillette
> af det?
>
> Tænker især på hvordan man får det krydret?
Ved at koge forsigtigt i fond (der selvfølgelig er velkrydret) ?
måske noge ti retning af (frit efter hukommelsen og Kasper Bergholdt):
1. Pil køddet fra benene
2. kog kød forsigitgt i andefond - køddet er jo allerede supermørt så det er kun for at tilsætte noget smag
3. når fonden er halveret tilsæt fedt - kog videre til fondne er helt væk
4. hæld på glas - luk med fedt
Bare et forslag .. jeg har aldrig lavet rillettes af konserveret confit.
vh
Jakob
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408921
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.