/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oksemørbrad..
Fra : Ukendt


Dato : 28-12-09 17:31

Hej,

Nu har vi haft svine mørbraden :)

Hvad ville i gøre ved oksemørbraden?

Jeg overvejer at servere den som vildt med waldorfsalat og karameliseret
pærer...

hvad med evt dessert og forret?

Kasper


 
 
Ukendt (28-12-2009)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 28-12-09 22:10

On 2009-12-28 17:30:35 +0100, "Kasper" <Tjae> said:
>
> Hvad ville i gøre ved oksemørbraden?

Jeg ville afpudse, give salt og pebber. Så ville jeg starte min
kuglegrill i 50/50 opstilling, brune over den direkte varme og derefter
flytte den til indirekte. Her får den lov at ligge til 58 grader og så
ind og hvile i 15 min.

Det er i hvert fald den plan jeg har til nytår, og det spiller. :)

Vi skal have hasselbacks, rødvins sauce og kompot af rodfrugter dertil.

--
Hans Tosti
http://h2ns.dk


Heidi (29-12-2009)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 29-12-09 18:01

Kasper wrote:
> Hej,
>
> Nu har vi haft svine mørbraden :)
>
> Hvad ville i gøre ved oksemørbraden?

Den eneste gang jeg har lavet hel oksemørbrad blev det efter Karolines
model, indbagt i saltdej, og vist nok med hele små ovnkartofler, grøn
peber sauce (altså fløde-modellen med Madagascar peberkorn) og bønner
eller asparges i baconsvøb.

--
Heidi


Johan Holst Nielsen (29-12-2009)
Kommentar
Fra : Johan Holst Nielsen


Dato : 29-12-09 22:17

Kasper wrote:
> Hej,
>
> Nu har vi haft svine mørbraden :)
>
> Hvad ville i gøre ved oksemørbraden?
>
> Jeg overvejer at servere den som vildt med waldorfsalat og karameliseret
> pærer...

Min klare yndling

Fyldes med champignon og hakkede valnødder der lige er blevet ristet
lidt på en pande (først champignon - for at få væsken ud - og derefter
valnødderne i kort tid). Og så lidt hvidløg efter smag.

En rille laves i oksemørbraden og smøres med persille smør og
ovenstående fyldt puttes i.

Oksemørbraden snørres sammen og smides i ovnen. Steg gerne i ovnen med
noget bouillon - som kan bruges til sovs senere :)

/Johan

Ukendt (30-12-2009)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 30-12-09 16:35


"Kasper" <Tjae> wrote in message
news:4b38dd2f$0$56796$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej,
>
> Nu har vi haft svine mørbraden :)
>
> Hvad ville i gøre ved oksemørbraden?
>
> Jeg overvejer at servere den som vildt med waldorfsalat og karameliseret
> pærer...
>
> hvad med evt dessert og forret?

Hvad mener i om mariniering i rødvin:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=21827&Helstegt%20oksem%C3%B8rbrad

Kasper


Christian Hansen (02-01-2010)
Kommentar
Fra : Christian Hansen


Dato : 02-01-10 21:44

Lidt sent ( eller meget tidligt ) svar:

Skær den i strimler og lav beuf stroganoff - så får man mest valuta for
pengene med et i grunden ret kedeligt stykke kød.

Og en stroganoff smager fantastisk med netop oksemørbrad :)

Venligst

Christian

Kasper wrote:
> Hej,
>
> Nu har vi haft svine mørbraden :)
>
> Hvad ville i gøre ved oksemørbraden?
>
> Jeg overvejer at servere den som vildt med waldorfsalat og karameliseret
> pærer...
>
> hvad med evt dessert og forret?
>
> Kasper

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste