/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Julesylten er brændt på, kan den reddes?
Fra : Charlotte P. Korsør


Dato : 22-12-09 22:24

Hej NG

Jeg har kogt kødet, taget kødet op, og skulle koge suppen ind.
Det har jeg også gjort noget så grundigt.

Det er nu en karamelagtig supstans i bunden af en gryde.

Hvad gør en klog nu?

Gode julehilsner

Charlotte- Korsør



 
 
Mogens (22-12-2009)
Kommentar
Fra : Mogens


Dato : 22-12-09 22:33

Charlotte P. Korsør wrote:
> Hej NG
>
> Jeg har kogt kødet, taget kødet op, og skulle koge suppen ind.
> Det har jeg også gjort noget så grundigt.
>
> Det er nu en karamelagtig supstans i bunden af en gryde.
>
> Hvad gør en klog nu?
>
> Gode julehilsner
>
> Charlotte- Korsør
>
>
Koger en ny.

Charlotte P. Korsør (22-12-2009)
Kommentar
Fra : Charlotte P. Korsør


Dato : 22-12-09 22:38


"Mogens" <no@mail.com> skrev i en meddelelse
news:4b313af5$0$272$14726298@news.sunsite.dk...
> Charlotte P. Korsør wrote:
>> Hej NG
>>
>> Jeg har kogt kødet, taget kødet op, og skulle koge suppen ind.
>> Det har jeg også gjort noget så grundigt.
>>
>> Det er nu en karamelagtig supstans i bunden af en gryde.
>>
>> Hvad gør en klog nu?
>>
>> Gode julehilsner
>>
>> Charlotte- Korsør
>>
>>
> Koger en ny.

Kører ud og køber mere kød?

Kan man ikke gøre noget med husblas, eller bliver det aldrig godt?



Charlotte P. Korsør (22-12-2009)
Kommentar
Fra : Charlotte P. Korsør


Dato : 22-12-09 22:56


"Charlotte P. Korsør" <Taarnborgvejfjerndette@gmail.com> skrev i en
meddelelse news:4b313c29$0$56778$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Mogens" <no@mail.com> skrev i en meddelelse
> news:4b313af5$0$272$14726298@news.sunsite.dk...
>> Charlotte P. Korsør wrote:
>>> Hej NG
>>>
>>> Jeg har kogt kødet, taget kødet op, og skulle koge suppen ind.
>>> Det har jeg også gjort noget så grundigt.
>>>
>>> Det er nu en karamelagtig supstans i bunden af en gryde.
>>>
>>> Hvad gør en klog nu?
>>>
>>> Gode julehilsner
>>>
>>> Charlotte- Korsør
>>>
>>>
>> Koger en ny.
>
> Kører ud og køber mere kød?
>
> Kan man ikke gøre noget med husblas, eller bliver det aldrig godt?

Nå det er også lige meget, jeg køber en ny omgang i morgen.
Men det der er kogt, kan man mon lave skinkesalat af det? Eller noget....
>



jos (23-12-2009)
Kommentar
Fra : jos


Dato : 23-12-09 18:58


> Men det der er kogt, kan man mon lave skinkesalat af det?

kun da hvis du har brugt skinke til sylten
(undskyld, men ....)

glædelig jul



Steen Jakobsen (23-12-2009)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 23-12-09 07:34


"Charlotte P. Korsør" <Taarnborgvejfjerndette@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:4b3138de$0$56794$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej NG
>
> Jeg har kogt kødet, taget kødet op, og skulle koge suppen ind.
> Det har jeg også gjort noget så grundigt.
>
> Det er nu en karamelagtig supstans i bunden af en gryde.
>
> Hvad gør en klog nu?

Hvis det ikke er heht sort kommer du da bare vand på igen og koger det igen.
Det er jo bare skyen der er kogt ind, samme som der sker når man steger en
steg.

Steen.


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408922
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste