/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kylling stegt med estragon.
Fra : hellerup


Dato : 12-11-09 09:09

Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
han fik, da han var i Nice.
Har, dog kun i danske opskriftssider, søgt en opskrift, der kunne
matche hans omtale, dog forgæves.
Det skulle være en hel kylling, som blev gnedet med estragon, parteret
og tilberedt.
Nogen hjælp??

 
 
John Senius-Jørgense~ (12-11-2009)
Kommentar
Fra : John Senius-Jørgense~


Dato : 12-11-09 17:30

Han er nok nødt til at prøve på at huske en yderligere ingrediens.
En søgning på Google med søgeordene" Chicken with tarragon" give 850.000
hits
Med venlig hilsen
John Senius-Jørgensen

"hellerup" <kyndby2003@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:13e5ddf8-776a-4ddd-b00d-a7880c5930eb@b2g2000yqi.googlegroups.com...
Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
han fik, da han var i Nice.
Har, dog kun i danske opskriftssider, søgt en opskrift, der kunne
matche hans omtale, dog forgæves.
Det skulle være en hel kylling, som blev gnedet med estragon, parteret
og tilberedt.
Nogen hjælp??



John Senius-Jørgense~ (12-11-2009)
Kommentar
Fra : John Senius-Jørgense~


Dato : 12-11-09 17:33

PS. Nice er det engelske ord for "god", et ord der ikke gør det lettere at
søge på en opskrift
Med venlig hilsen
John Senius-Jørgensen

"hellerup" <kyndby2003@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:13e5ddf8-776a-4ddd-b00d-a7880c5930eb@b2g2000yqi.googlegroups.com...
Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
han fik, da han var i Nice.
Har, dog kun i danske opskriftssider, søgt en opskrift, der kunne
matche hans omtale, dog forgæves.
Det skulle være en hel kylling, som blev gnedet med estragon, parteret
og tilberedt.
Nogen hjælp??



Ole Larsen (13-11-2009)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 13-11-09 07:22

John Senius-Jørgensen skrev:
> PS. Nice er det engelske ord for "god", et ord der ikke gør det lettere at
> søge på en opskrift
> Med venlig hilsen
> John Senius-Jørgensen
>
> "hellerup" <kyndby2003@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
> news:13e5ddf8-776a-4ddd-b00d-a7880c5930eb@b2g2000yqi.googlegroups.com...
> Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
> han fik, da han var i Nice.
> Har, dog kun i danske opskriftssider, søgt en opskrift, der kunne
> matche hans omtale, dog forgæves.
> Det skulle være en hel kylling, som blev gnedet med estragon, parteret
> og tilberedt.
> Nogen hjælp??
>
>
søg på "chicken+tarragon+nicoise"

--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------
http://olelarsen.eu/htmlGallery/content/2006_02_22_012_large.html

Gamle (12-11-2009)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 12-11-09 20:45

hellerup wrote:
> Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
> han fik, da han var i Nice.
> Har, dog kun i danske opskriftssider, søgt en opskrift, der kunne
> matche hans omtale, dog forgæves.
> Det skulle være en hel kylling, som blev gnedet med estragon, parteret
> og tilberedt.
> Nogen hjælp??

Hej.

Måske kan denne bruges.
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=20956

Mvh.
Torben



3140 Abildgaard (13-11-2009)
Kommentar
Fra : 3140 Abildgaard


Dato : 13-11-09 13:04

hellerup wrote:
> Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
> han fik, da han var i Nice. [snip]

Kylling med hvidløg, lime og estragon?
4 kvarte kyllinger, 10 fed hakket hvidløg, 4 kvarte lime, salt og peber, 4
spiseskefulde hvidvin, 1 deciliter olivenolie, 15 gram friskhakket estragon

Læg kylling i en flad skål og drys med hvidløg, pres lime over kødet, skær
skallerne i små stykker og hæld dem over kødet sammen med salt peber, vin,
olivenolie og halvdelen af etrsagonen. Marinerer i 2-3 timer ved
stuetemperatur. Hvis det står natten over i køleskab, så kun halvdelen af
limeskallerne, for lierne er ret stærke. Grilles eller steges i ovn.

Kylling med purløg og estragon?
4 kyllingepatter med skind
Marinade: 3 spiseskefulde muskatvin, 3 spiseskefulde olivenolie, 2
spiseskefulse purløg, 1 spiseskefuld etrsagon, reven skal af 1/4 appelsin.

Læg fugl i fad, marinade over, hviler 1-3 timer ved stuetemperatur, steges
over supervarme kul i ca. 8 minutter.

Begge fra "Klassisk grill og barbecue" af Marlena Spieler.

--
><///°> Torben



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste