/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på is
Fra : Ukendt


Dato : 02-11-09 20:28

Er der nogen der har et forslag til hvordan en is med masser af "Snickers"
laves bedst ?
Altså en chockoladebar ved navn "Snickers" blandet ned i noget is ?

Rema1000 havde på et tidspunkt nogle ret go'e SnickersIS.

Mvh. Allan



 
 
Max (02-11-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 02-11-09 20:39

Hej Allan

> Er der nogen der har et forslag til hvordan en is med masser af
> "Snickers" laves bedst ?

Jeg kan give dig en god grundopskrift på is

1 dl piskefløde

1 æggeblomme

1 spsk sukker

så ganger du bare op til den mængde du vil have.

Hælder det hele i røreskålen og pisker det stille og
roligt op til en skummende masse, tilsætter det du
gerne vil og så i fryseren med det.

--
Mvh Max


Ukendt (02-11-2009)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 02-11-09 20:43

>> "Snickers" laves bedst ?
>
> Jeg kan give dig en god grundopskrift på is

Jeg har lavet en en "grundis" og smidt Snickers i men det bliver bare ikke
det samme ...

Den man kunne købe var sådan lavet at der stadig var lidt samling på de
Snickers der var i.
Da jeg lavede det piskede jeg som du beskrev om smed så nogle Snickers i men
de endte med
at være temmelig opløst i isen såleden at det var blevet en chockoladeis med
peanutter.
Det var egentligt fremgangsmåden til at få lavet is med Snickers som måske
var lidt mere samlet.


Mvh. Allan



Max (02-11-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 02-11-09 21:17

Hej Allan

> Den man kunne købe var sådan lavet at der stadig var lidt samling på
> de Snickers der var i.

Den is man kunne købe var den opdelt som en Snickers ?

--
Mvh Max


Ukendt (03-11-2009)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 03-11-09 19:47


"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:4aef3ddf$0$36568$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej Allan
>
>> Den man kunne købe var sådan lavet at der stadig var lidt samling på
>> de Snickers der var i.
>
> Den is man kunne købe var den opdelt som en Snickers ?

Nej det virkede som om at nogle snickers var "drejet" ned i noget
halfrossent is - så det ikke bare sank til bunds.

Men det kunne være jeg skulle prøve at kvase lidt Snickers i når isen HAR
ståen en times tid.


Allan



Max (03-11-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 03-11-09 20:09

Hej Allan

> Men det kunne være jeg skulle prøve at kvase lidt Snickers i når isen
> HAR ståen en times tid.

Ja, det kunne nok være en løsning.

Forøvrig er den flydene karamel, jordnødderne er lagt i, i en Snickers
let at lave, man tager bare en dåse Nestle kondenseret mælk og
koger den i vand i en 3-4 timer, vupti så har man en lækker
karamel til isen.

--
Mvh Max


Ukendt (03-11-2009)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 03-11-09 21:35

> Forøvrig er den flydene karamel, jordnødderne er lagt i, i en Snickers
> let at lave, man tager bare en dåse Nestle kondenseret mælk og
> koger den i vand i en 3-4 timer, vupti så har man en lækker
> karamel til isen.

Kunne det ikke gå hen og blive halvfarligt hvis sådan en dåse eksploderer
pga tryk ?


Allan



Hauge (03-11-2009)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 03-11-09 21:47

Allan Rath Møller wrote:
> Kunne det ikke gå hen og blive halvfarligt hvis sådan en dåse
> eksploderer pga tryk ?

Jeg har set det anbefalet i mange mad-programmer (På BBC-Food og lign.), og
der anbefales stuntet, så jeg tror ikke det er det helt store problem.

Mvh Hauge



Max (03-11-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 03-11-09 22:03

Hej Allan

> Kunne det ikke gå hen og blive halvfarligt hvis sådan en dåse
> eksploderer pga tryk ?

Jeg har gjort det mange gange, og andre har gjort det mange
gange uden problemer, så der skulle ikke være problemer i det.

--
Mvh Max


Erik Olsen (02-11-2009)
Kommentar
Fra : Erik Olsen


Dato : 02-11-09 20:52

Max wrote:
> Hej Allan
>
>> Er der nogen der har et forslag til hvordan en is med masser af
>> "Snickers" laves bedst ?
>
> Jeg kan give dig en god grundopskrift på is
>
> 1 dl piskefløde
>
> 1 æggeblomme
>
> 1 spsk sukker
>
> så ganger du bare op til den mængde du vil have.
>
> Hælder det hele i røreskålen og pisker det stille og
> roligt op til en skummende masse, tilsætter det du
> gerne vil og så i fryseren med det.

En mindre fed og mindre sød opskrift:

1 liter økologisk tykmælk (f. eks. Thiese som har en god smag)
1/2 liter syrnet fløde 9 %
1/2 liter varmebehandlede hele æg
1-2 stænger vanilje eller pebermynteolie (andet efter behov)
1 plade hakket chokolade 70 % (Valrhona) (andet efter behov)

vaniljestænger trækker 1/2 time, flækkes, skrabes og blandes
sættes i fryseren, røres op under frysningen.

--
Venlig hilsen/Best regards
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/


Klaus Alexander Seis~ (02-11-2009)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 02-11-09 23:29

Erik Olsen skrev:

> 1/2 liter varmebehandlede hele æg

Det var ellers ikke så lidt!

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Erik Olsen (03-11-2009)
Kommentar
Fra : Erik Olsen


Dato : 03-11-09 18:37

Klaus Alexander Seistrup wrote:
> Erik Olsen skrev:
>
>> 1/2 liter varmebehandlede hele æg
>
> Det var ellers ikke så lidt!

Det er også en stor portion is.

--
Venlig hilsen/Best regards
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/


Jan Vestergaard (03-11-2009)
Kommentar
Fra : Jan Vestergaard


Dato : 03-11-09 19:56

"Klaus Alexander Seistrup" skrev i en meddelelse
>> 1/2 liter varmebehandlede hele æg
> Det var ellers ikke så lidt!

Ifølge http://www.erikoest.dk/opskr/aeg.htm - er det ca 10 æg

Jan

--
Med venlig hilsen Jan Vestergaard
Web: www.jve.dk - email kan sendes via hjemmesiden
- men indlæg på Usenet bør normalt besvares i gruppen



Klaus Alexander Seis~ (03-11-2009)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 03-11-09 21:54

Allan Rath Møller skrev:

> Kunne det ikke gå hen og blive halvfarligt hvis sådan en
> dåse eksploderer pga tryk ?

Den exploderer kun hvis der er luft i dåsen, og det er der
forhåbentlig ikke.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408921
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste