/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kåldolmere
Fra :
Ukendt
Dato :
30-09-09 09:59
Nu er det heldigvis blevet efterår, så man igen kan tillade sig at spise
"mormormad".
Jeg sad derfor og bladrede i en lidt ældre kogebog - for at samle
inspiration, forstås.
Der er jo meget herligt mad -
Tilfældigvis kom jeg til at læse en opskrift på kåldolmere.
I den tillaves dolmerne som vanligt med en fasr i hvidkål - men derefter
vendes de i krydret mel og steges - vand tilsættes og de koger møre..
Jeg må tilstå, at jeg gerne laver dem, hvorefter jeg stabler en grydefuld op
og koger møre - og derefter steger jeg dem.
Hvad gør I?
(I opskriften foreslås det forresten at foruden farsen også at lægge en
skefuld risgrød! Det må prøves en dag.)
Ole Christiansen (
01-10-2009
)
Kommentar
Fra :
Ole Christiansen
Dato :
01-10-09 07:09
"Firstname Lastname" <None> skrev i meddelelsen
news:4ac31dbf$0$56780$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Nu er det heldigvis blevet efterår, så man igen kan tillade sig at spise
> "mormormad".
>
> Jeg sad derfor og bladrede i en lidt ældre kogebog - for at samle
> inspiration, forstås.
> Der er jo meget herligt mad -
>
> Tilfældigvis kom jeg til at læse en opskrift på kåldolmere.
> I den tillaves dolmerne som vanligt med en fasr i hvidkål - men derefter
> vendes de i krydret mel og steges - vand tilsættes og de koger møre..
>
> Jeg må tilstå, at jeg gerne laver dem, hvorefter jeg stabler en grydefuld
> op og koger møre - og derefter steger jeg dem.
>
> Hvad gør I?
>
> (I opskriften foreslås det forresten at foruden farsen også at lægge en
> skefuld risgrød! Det må prøves en dag.)
>
De skal brunes først, derefter koges.
Mvh Ole
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408924
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.