/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Chocoladesauce (Haster)
Fra : Brian


Dato : 29-09-09 20:49

Hej alle..
Jeg søger en opskrift på en nem og lækker chocoladesauce...
Jeg søger een som har den egenskab at den ikke størkner for meget når den
kommes over is o.lign... men kan ikke gennemskue hvilken omkrift jeg skal
gå efter.. hvilken ingrediens som giver saucen denne egenskab..

Nogle forslag til en god opskrift????
(Haster lidt da den skal bruges imorgen)

/Brian



 
 
Kim Schulz (29-09-2009)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 29-09-09 20:47

On Tue, 29 Sep 2009 21:49:12 +0200
"Brian" <3487394.328743@smarte.dk> wrote:

> Hej alle..
> Jeg søger en opskrift på en nem og lækker chocoladesauce...
> Jeg søger een som har den egenskab at den ikke størkner for meget når
> den kommes over is o.lign... men kan ikke gennemskue hvilken omkrift
> jeg skal gå efter.. hvilken ingrediens som giver saucen denne
> egenskab..
>
> Nogle forslag til en god opskrift????
> (Haster lidt da den skal bruges imorgen)
>
> /Brian
>
>
pisk smeltet mørk chokolade med fløde og du vil få en sådan sauce.

kim


Tine (29-09-2009)
Kommentar
Fra : Tine


Dato : 29-09-09 20:48


"Brian" <3487394.328743@smarte.dk> skrev i meddelelsen
news:4ac26337$0$36567$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej alle..
> Jeg søger en opskrift på en nem og lækker chocoladesauce...
> Jeg søger een som har den egenskab at den ikke størkner for meget når den
> kommes over is o.lign... men kan ikke gennemskue hvilken omkrift jeg skal
> gå efter.. hvilken ingrediens som giver saucen denne egenskab..
>
> Nogle forslag til en god opskrift????
> (Haster lidt da den skal bruges imorgen)
>
> /Brian
>

Jeg har én gang for mange år siden lavet denne chokoladesauce fra Karoline:

Chokoladesauce

150 g chokolade (ca. 50% kakao)
1½ dl vand
2 spsk piskefløde
15 g smør

Så vidt jeg husker, var den god!

Hilsen
Tine


FRED THIESEN (30-09-2009)
Kommentar
Fra : FRED THIESEN


Dato : 30-09-09 09:02


"Brian" <3487394.328743@smarte.dk> skrev i melding
news:4ac26337$0$36567$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej alle..
> Jeg søger en opskrift på en nem og lækker chocoladesauce...
> Jeg søger een som har den egenskab at den ikke størkner for meget når den
> kommes over is o.lign... men kan ikke gennemskue hvilken omkrift jeg skal
> gå efter.. hvilken ingrediens som giver saucen denne egenskab..
>
> Nogle forslag til en god opskrift????
> (Haster lidt da den skal bruges imorgen)
>
> /Brian
>
Hej,

En god plade chocolade og ca. lige dele piskefløde - smeltes/lunes - og
hældes lun over isen.

mvh

FredT


Jakob Langgaard (30-09-2009)
Kommentar
Fra : Jakob Langgaard


Dato : 30-09-09 19:51

>Nogle forslag til en god opskrift????
>(Haster lidt da den skal bruges imorgen)
>
>/Brian
>
Jeg ved det er for sent nu, men her er min mors gamle snyde opskrift
alligevel ..

Lav en opbagning med 2 spsk smør og 1 dl kakaopulver (ren kakao - ikke
drikke-pulver).
Tilsæt 1/4 liter piskefløde og smag tilsidst til med sukker (start med
2 spsk.
Kan med fordel laves i forvejen, da den ved genopvarmning bliver lidt
tykkere i det.

Er også god at fryse.

Den choko-sauce tager virkelig kegler herhjemme, så den er jeg glad
for at have listet opskriften med på hjemmefra

/Jakob

Brian (30-09-2009)
Kommentar
Fra : Brian


Dato : 30-09-09 22:54

Var for sent til iaften.. men kan jo prøve den anden dag

Jeg lavede den nemme med at opvarme fløde og så røre chocolade i.. (godt
100g pr. 1dl fløde)
Det blev rigtig godt..

Tak for jeres forslag og kommentare

/Brian

"Jakob Langgaard" <not@mine.com> wrote in message
news:mt97c5pphavnldvmr2i0l6rk189176ua35@4ax.com...
> >Nogle forslag til en god opskrift????
>>(Haster lidt da den skal bruges imorgen)
>>
>>/Brian
>>
> Jeg ved det er for sent nu, men her er min mors gamle snyde opskrift
> alligevel ..
>
> Lav en opbagning med 2 spsk smør og 1 dl kakaopulver (ren kakao - ikke
> drikke-pulver).
> Tilsæt 1/4 liter piskefløde og smag tilsidst til med sukker (start med
> 2 spsk.
> Kan med fordel laves i forvejen, da den ved genopvarmning bliver lidt
> tykkere i det.
>
> Er også god at fryse.
>
> Den choko-sauce tager virkelig kegler herhjemme, så den er jeg glad
> for at have listet opskriften med på hjemmefra
>
> /Jakob



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste