/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Vildsvin
Fra :
Brian Svendsen
Dato :
15-05-09 21:49
Hej alle..
Der er vel ikke nogen som ligger inde med en opskrift på vildsvin på grill.
Evnt. noget med skimmelost.
Så vil jeg blive RIGTIG glad
/Brian
Kent Oldhøj (
16-05-2009
)
Kommentar
Fra :
Kent Oldhøj
Dato :
16-05-09 00:32
"Brian Svendsen" <bts-fjern-det@2ft-spam.dk> wrote in
news:4a0dd531$0$15887$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk:
> Der er vel ikke nogen som ligger inde med en opskrift på vildsvin på
> grill.
Jow da.
1 rummeter brænde
1 vildsvin
2 liter marinade
3-4 liter mørk øl, letsaltet til pensling under stegningen
Vildsvinet pensles med- og lægges i marinaden natten over.
Bålet tændes tidligt næste morgen, så der kan dannes ordentlige gløder.
Bind vildsvinet op på stegestativet. Husk at hvis du anvender f.eks.
galvaniseret ståltråd til formålet, så skal det lige på bålet 5 min til det
bliver grønt og så aftørres. Så får du ikke nikkel i svinet.
Sørg for at varmen lige under svinet er så høj at du lige præcis kan holde
ud at holde hånden dér. Det betyder at svinet skal være 1,1-1,3 meter over
gløderne. Vend ca. hver 20-30 minutter men sørg for at der steges mest på
ryggen, altså der hvor kødet sidder. Noget med 30 min på ryggen - 20 min på
maven - 30 min på ryggen osv.
Mål temperaturen det tykkeste sted på baglåret. Når temperaturen er 70
grader er dyret klar til spisning. Regn med 6-8 timer.
> Evnt. noget med skimmelost.
Man kan evt. smuldre lidt skimmelost i gløderne under stegningen. Det giver
ingen smag men så går tiden da med nåed...
--
Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.
Brian Svendsen (
17-05-2009
)
Kommentar
Fra :
Brian Svendsen
Dato :
17-05-09 08:45
"Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:Xns9C0DF960A573kentoldhoj@oldhoj.dk...
> "Brian Svendsen" <bts-fjern-det@2ft-spam.dk> wrote in
> news:4a0dd531$0$15887$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk:
>
>> Der er vel ikke nogen som ligger inde med en opskrift på vildsvin på
>> grill.
>
> Jow da.
>
> 1 rummeter brænde
> 1 vildsvin
> 2 liter marinade
> 3-4 liter mørk øl, letsaltet til pensling under stegningen
>
> Vildsvinet pensles med- og lægges i marinaden natten over.
Takker. Men jeg burde vel have skrevet at svinet er parteret. Så et helt
svin har jeg ikke..
Andre bud
/Brian
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408924
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.