/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvilken indisk kogebog?
Fra : Marianne


Dato : 24-04-09 20:37

Hej

Jeg søger kogebogEN til at lave indisk mad efter. Ifgl Amazon er "Madhur
Jaffrey's Ultimate Curry Bible" eller "The Curry Secret: How to Cook Real
Indian Restaurant Meals at Home " (fascinerende titel!) bud .. eller er der
en 3. som er meget bedre? Skal helst også indeholde brødopskrifter.

mvh
Marianne


 
 
3140 Abildgaard (25-04-2009)
Kommentar
Fra : 3140 Abildgaard


Dato : 25-04-09 17:30

Marianne wrote:
> Hej
>
> Jeg søger kogebogEN til at lave indisk mad efter. Ifgl Amazon er
> "Madhur Jaffrey's Ultimate Curry Bible" eller "The Curry Secret: How
> to Cook Real Indian Restaurant Meals at Home " (fascinerende titel!)
> bud .. eller er der en 3. som er meget bedre? Skal helst også
> indeholde brødopskrifter.
> mvh
> Marianne

Den indiske kogebog af Sarah Thankammer Engbæk og Padam Bahadur Tuladhar er
ganske udmærket.

--
><///°> Torben



Marianne (25-04-2009)
Kommentar
Fra : Marianne


Dato : 25-04-09 18:51


>
> Den indiske kogebog af Sarah Thankammer Engbæk og Padam Bahadur Tuladhar
> er ganske udmærket.
>
> --
>><///°> Torben


Hvor gammel er den? Den er ikke umiddelbart til at købe via Saxo.

mvh
Marianne


Klaus Alexander Seis~ (25-04-2009)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 25-04-09 22:15

Marianne skrev:

>> Den indiske kogebog af Sarah Thankammer Engbæk og Padam Bahadur
>> Tuladhar er ganske udmærket.
>
> Hvor gammel er den? Den er ikke umiddelbart til at købe via Saxo.

Den ser ud til at være fra 1978:

· http://bit.ly/15teFa (ISBN 87-7241-820-6)

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Ukendt (26-04-2009)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 26-04-09 15:35


"Marianne"
> Hej
>
> Jeg søger kogebogEN til at lave indisk mad efter. Ifgl Amazon er "Madhur Jaffrey's
> Ultimate Curry Bible" eller "The Curry Secret: How to Cook Real Indian Restaurant Meals
> at Home " (fascinerende titel!) bud .. eller er der en 3. som er meget bedre? Skal helst
> også indeholde brødopskrifter.
>
> mvh
> Marianne

Her er lige 3 link der beskriver Indisk brød udemærket.
Noget om melet - vi bruger altid et grovere mel, det er
lettere at ha med at gøre og det er sundere. På forskellige
årstider bruger man specielle mel typer, på landet i den
nordøstlige del, kan en enkelt roti/ parantha fylde en
vesterlandsk mave, det ligger godt og tungt:
www.vegetarian-cooking-recipes-tips.com/indian-bread-recipes.html
brød:
www.vegetarian-cooking-recipes-tips.com/indian-bread.html
samme:
http://indianfoodsco.com/Recipes/breads.htm

Der er ikke så meget hokus pokus ved indisk brød, de bruger
ikke gær og de ælter i hånden en 10 minutters tid, "steges" eller
bages ved høj varme. Ghee er bare klaret smør, det elsker de.

Shaef Poori er små rullede cirkler, der puffer op til kugler i
meget varm olie, til de er gyldne og sprøde som chips.
Når man har en masse af dem, prikker man hul i og fylder med
kikærter, løg og de der grønne blade ala blad persille, men med
en anden kraftig smag, lidt sød sovs, lidt salt sovs og chillivand.
En stor favorit for børn og voksne - der er altid kø omkring
de små vogne, som vores pølsevogn, der laver dem. Skal smages
hvis man er i landet, man blir ikke syg af hverken chilli vandet eller
de friske ingredienser, yummi.. ;)-max-





Marianne (26-04-2009)
Kommentar
Fra : Marianne


Dato : 26-04-09 20:53


>
> Her er lige 3 link der beskriver Indisk brød udemærket.
> Noget om melet - vi bruger altid et grovere mel, det er
> lettere at ha med at gøre og det er sundere. På forskellige
> årstider bruger man specielle mel typer, på landet i den
> nordøstlige del, kan en enkelt roti/ parantha fylde en
> vesterlandsk mave, det ligger godt og tungt:
> www.vegetarian-cooking-recipes-tips.com/indian-bread-recipes.html
> brød:
> www.vegetarian-cooking-recipes-tips.com/indian-bread.html
> samme:
> http://indianfoodsco.com/Recipes/breads.htm
>
> Der er ikke så meget hokus pokus ved indisk brød, de bruger
> ikke gær og de ælter i hånden en 10 minutters tid, "steges" eller
> bages ved høj varme. Ghee er bare klaret smør, det elsker de.
>
> Shaef Poori er små rullede cirkler, der puffer op til kugler i
> meget varm olie, til de er gyldne og sprøde som chips.
> Når man har en masse af dem, prikker man hul i og fylder med
> kikærter, løg og de der grønne blade ala blad persille, men med
> en anden kraftig smag, lidt sød sovs, lidt salt sovs og chillivand.
> En stor favorit for børn og voksne - der er altid kø omkring
> de små vogne, som vores pølsevogn, der laver dem. Skal smages
> hvis man er i landet, man blir ikke syg af hverken chilli vandet eller
> de friske ingredienser, yummi.. ;)-max-
>
>

Super - tak!

Jeg vil straks prøve dem

mvh
Marianne
>
>


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste