/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Forslag til svinemørbrad
Fra : TDC Newsgroups


Dato : 22-04-09 16:59

Hejsa

Vi skal have gæster på fredag og vil bruge noget svinemørbrad.
Har nogen et forslag til, hvordan og med hvilket tilbehør, vi kan servere
det?
Det må jo gerne være lidt lækkert og anderledes end de almindelige retter
med løg og brun sovs mm

/Dorthe


 
 
Gert Krabsen (22-04-2009)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 22-04-09 17:25

TDC Newsgroups skrev:
> Hejsa
>
> Vi skal have gæster på fredag og vil bruge noget svinemørbrad.
> Har nogen et forslag til, hvordan og med hvilket tilbehør, vi kan
> servere det?
> Det må jo gerne være lidt lækkert og anderledes end de almindelige
> retter med løg og brun sovs mm
>
> /Dorthe


Rist lidt bacontern

Spræt dyret op, fyld bacon + flødeost, pikant el.lign i og snør sammen.

Brun på pande og færdigsteg i ovn.

Skæres i 5 cm stykker, der serveres som 'tårn' på varme tallerkner
sammen med nye kartofler og en kold dressing af flødeost, frisk, hakket
basilikum, lidt balsamico m.v.

Skal der salat til, så friskskåret iceberg med lidt rucola-salat og
høvlede parmesanskiver.

Drik en fornuftig, fyldig Rose fra Alsace eller en (kølig) let, frisk
rødvin .




Kasper Bergholt (22-04-2009)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 22-04-09 17:40

On Wed, 22 Apr 2009 17:58:38 +0200, "TDC Newsgroups"
<dorthemus1@hotmail.com> wrote:

>Hejsa
>
>Vi skal have gæster på fredag og vil bruge noget svinemørbrad.
>Har nogen et forslag til, hvordan og med hvilket tilbehør, vi kan servere
>det?
>Det må jo gerne være lidt lækkert og anderledes end de almindelige retter
>med løg og brun sovs mm

Det er jo sæson for grønne asparges, så det var måske en idé til
tilbehør. Jeg kan foreslå en pochering i sødmælk som tilberedning,
hvis det skal være lidt mindre traditionelt. Svinemørbraden kan også
"bare" steges hel el. som bøffer. Det har vi lige haft en tråd om.

Opskrift på sødmælkspocheret svinemørbrad her --
http://www.bergholt.net/moerbrad_asparges_kartofler_smoer_fra_osted.html


---
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter)

Kent Oldhøj (22-04-2009)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 22-04-09 18:22

"TDC Newsgroups" <dorthemus1@hotmail.com> wrote in
news:49ef3eab$0$56777$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk:

> Vi skal have gæster på fredag og vil bruge noget svinemørbrad.

Jeg har med held ladet mig inspirere af Kaspers farsindbagte hjortemørbrad,
da jeg skulle tilberede et par tynde endestykker af oksemørbrad efter
resten var udskåret til bøffer:

http://kortlink.dk/bergholt/6gwm

Jeg brugte intervalstegning til oksemørbraden, men en svinemørbrad ville
jeg nok langtidsstege ved lav temperatur, f.eks 120-130 grader.

Tilbehøret er måske lidt vel vinteragtigt.

Er det for avanceret kunne man også fylde mørbraderne med tern af æble og
soltørret tomat, svøbe den med spæde spinatblade og indbage dem i
butterdej. Dejligt simpelt men alligevel velsmagende og lidt anderledes.

--
Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.

TDC Newsgroups (22-04-2009)
Kommentar
Fra : TDC Newsgroups


Dato : 22-04-09 21:25

Tak for input

/Dorthe


"Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:Xns9BF5C4F41B76Akentoldhoj@oldhoj.dk...
> "TDC Newsgroups" <dorthemus1@hotmail.com> wrote in
> news:49ef3eab$0$56777$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk:
>
>> Vi skal have gæster på fredag og vil bruge noget svinemørbrad.
>
> Jeg har med held ladet mig inspirere af Kaspers farsindbagte
> hjortemørbrad,
> da jeg skulle tilberede et par tynde endestykker af oksemørbrad efter
> resten var udskåret til bøffer:
>
> http://kortlink.dk/bergholt/6gwm
>
> Jeg brugte intervalstegning til oksemørbraden, men en svinemørbrad ville
> jeg nok langtidsstege ved lav temperatur, f.eks 120-130 grader.
>
> Tilbehøret er måske lidt vel vinteragtigt.
>
> Er det for avanceret kunne man også fylde mørbraderne med tern af æble og
> soltørret tomat, svøbe den med spæde spinatblade og indbage dem i
> butterdej. Dejligt simpelt men alligevel velsmagende og lidt anderledes.
>
> --
> Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste