/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvordan laver jeg en dyrekølle ?
Fra : Andreas M. Hansen


Dato : 07-04-09 20:17

Hej guruer,

Vi var i dag en tur i Citti i Flensborg, og det var i grunden meningen at
jeg ville købe en lammekølle til påske - men efter hjemkomsten må jeg
erkende, at der i stedet for en lammekølle, er blevet indkøbt en dybfrossen
dyrekølle (rådyr) på 2.9 kg....
Jeg har aldrig selv prøvet at tilberede sådan en fætter - har kun nydt at
spise den et par gange, hvor vi har været på besøg hos jægere - min onkel og
tante kan jeg desværre ikke spørge, da de forlængst er døde og borte.
Altså: Hvad gør jeg med sådan en fætter ? - vil den feks. være en succes i
Weberen ?

mvh

Andreas M. Hansen


 
 
Trine Kornum Christi~ (08-04-2009)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 08-04-09 09:36

"Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> writes:

> Altså: Hvad gør jeg med sådan en fætter ? - vil den feks. være en
> succes i Weberen ?

Nej, den vil formentlig blive for tør. Jeg ville stege den i stegeso i
ovnen ved lav temperatur.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Andreas M. Hansen (08-04-2009)
Kommentar
Fra : Andreas M. Hansen


Dato : 08-04-09 15:38

> Nej, den vil formentlig blive for tør. Jeg ville stege den i stegeso i
> ovnen ved lav temperatur.
>
Hej Trine,

Det var også min oprindelige tanke, men når man googler på "dyrekølle weber"
, så er der altså rigtigt mange begejstrede hits..

mvh

Andreas M. Hansen


Anders Halskov-Jense~ (08-04-2009)
Kommentar
Fra : Anders Halskov-Jense~


Dato : 08-04-09 19:08


"Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:49dcb6c3$0$56782$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>> Nej, den vil formentlig blive for tør. Jeg ville stege den i stegeso i
>> ovnen ved lav temperatur.
>>
> Hej Trine,
>
> Det var også min oprindelige tanke, men når man googler på "dyrekølle
> weber" , så er der altså rigtigt mange begejstrede hits..
>
> mvh
>

Og det kan du også sagtens. Vildt må også gerne være lyserødt, så gnid den
med hvidløg, rosmarin og citronskal og steg den til en kernetemperatur på
55-58 grader. Den bliver kun tør, hvis den bliver gennemstegt.

Anders



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste