/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
byggryn
Fra : Niels U. Kristiansen


Dato : 15-03-09 10:10

Forleden fik jeg lyst til at lave vandgrød, men opdager til min skræk at
knækkede byggryn er forsvundet fra hylderne i supermarkederne.
Jeg kan finde hele bygkorn (helsekost til 70kr/kg = tyveri!) og sikkert
også valsede, men vandgrød skal nu laves med knækkede gryn for at give
den rette konsistens. Hvor køber man dem nu om dage?

Det har så fået mig til at fundere over de forskellige kornformalinger.
Man kan købe korn hele, knækkede, skårne og valsede. Ordene siger det
næsten, men er der nogen her, der kender til teknikkerne bag fremstillingen?

mvh
Niels

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste