/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Skumfiduser
Fra : Inger D.


Dato : 17-12-08 20:23

Jeg har lavet skumfiduser tre gange nu med meget blandede resultater.

Første gang bestående af ikke-pasturiserede æggehvider, sukker, druesukker,
husblas, rød bolchefarve og citronolie. De blev perfekte.
Anden gang efter en ny opskrift uden æggehvider, men med meget husblas, gul
bolchefarve, bananaroma og citronsyre. De splattede meget ud og blev ikke
særlig lugtige.
Så tredje gang gik jeg tilbage til opskriften med pasturiserede
æggehviderne, denne gang med gul bolchefarve, bananaroma og en smule
citronsyre. Denne gang ville massen heller ikke rigtig stivne og blive
cremet. Det gik dog ikke lige så slemt som med dem uden æggehvide.

Hvad går der galt? Er det citronsyren, de pasturiserede æggehvider eller???

Inger D.



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste