/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
rødfisk opskrift søges
Fra : søren brix


Dato : 15-12-08 09:43

Hej Ng

Jeg skal lave noget med rødfiske filet stykker i aften...men jeg mangler en
opskrift på det er der nogen herinde der har en go´en ??

og helst uden alt for meget smør og fløde da chefin er på WW

vh

Søren


 
 
Ukendt (15-12-2008)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 15-12-08 09:57


"søren brix" <jennyogsoren@mail.dk> skrev i meddelelsen
news:49461889$0$90265$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej Ng
>
> Jeg skal lave noget med rødfiske filet stykker i aften...men jeg mangler
> en opskrift på det er der nogen herinde der har en go´en ??
>
> og helst uden alt for meget smør og fløde da chefin er på WW
>
> vh
>
> Søren

Hej Søren

www.madforsjov.dk er der under både forretter og hovedretter nogle lækre
opskrifter.

mvh
Peter


Gert Krabsen (15-12-2008)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 15-12-08 10:51

søren brix skrev:
> Hej Ng
>
> Jeg skal lave noget med rødfiske filet stykker i aften...men jeg mangler
> en opskrift på det er der nogen herinde der har en go´en ??
>
> og helst uden alt for meget smør og fløde da chefin er på WW
>
> vh
>
> Søren

Rødfisk er en suveræn fisk!. Min favorit - helt uden fløde:


Ristet rødfisk på spinat med kalve-portvinsglace:

En halv flaske portvin, en halv flaske kalvefond og et løg koges ind til
ca. en deciliter eller mindre - meget kraftig sauce. Ca. halvvejs
blendes løget med stavblendernen. Dermed er det med til at tykne, så der
ikke behøves smør.
Eventuelt kan man til sidst montere med en lille klat smør, men det er
ikke nødvendigt.


Hel (ikke hakket) spinat optøs i en gryde. Undervejs hældes en
spiseskefuld af kalve-portvinssaucen i, det tager det 'flade' i
spinatsmagen.

Rødfisk steges hårdt på pande - på 'skindsiden', skal ikke vendes, så
går de fra hinanden. Steges nogle minutter, til kødet bliver 'hvidt'


Arrangeres på opvarmede tallerkner med fisken ovenpå spinaten og
glace'en i end tynd ring rundt om. Ser utrolig flot ud!


Skal der mere 'fyldstof'til, så lidt pillede aspargeskartofler.


Server gerne en kraftig bourgogne til..



(opskriften stammer oprindelig fra Henrik Rosdahl på Penny Lane i Aalborg)


Gert Krabsen (15-12-2008)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 15-12-08 12:29

Meget vigtig forglemmelse: Vi snakker hvid portvin



Gert Krabsen skrev:
> søren brix skrev:
>> Hej Ng
>>
>> Jeg skal lave noget med rødfiske filet stykker i aften...men jeg
>> mangler en opskrift på det er der nogen herinde der har en go´en ??
>>
>> og helst uden alt for meget smør og fløde da chefin er på WW
>>
>> vh
>>
>> Søren
>
> Rødfisk er en suveræn fisk!. Min favorit - helt uden fløde:
>
>
> Ristet rødfisk på spinat med kalve-portvinsglace:
>
> En halv flaske portvin, en halv flaske kalvefond og et løg koges ind til
> ca. en deciliter eller mindre - meget kraftig sauce. Ca. halvvejs
> blendes løget med stavblendernen. Dermed er det med til at tykne, så der
> ikke behøves smør.
> Eventuelt kan man til sidst montere med en lille klat smør, men det er
> ikke nødvendigt.
>
>
> Hel (ikke hakket) spinat optøs i en gryde. Undervejs hældes en
> spiseskefuld af kalve-portvinssaucen i, det tager det 'flade' i
> spinatsmagen.
>
> Rødfisk steges hårdt på pande - på 'skindsiden', skal ikke vendes, så
> går de fra hinanden. Steges nogle minutter, til kødet bliver 'hvidt'
>
>
> Arrangeres på opvarmede tallerkner med fisken ovenpå spinaten og
> glace'en i end tynd ring rundt om. Ser utrolig flot ud!
>
>
> Skal der mere 'fyldstof'til, så lidt pillede aspargeskartofler.
>
>
> Server gerne en kraftig bourgogne til..
>
> (opskriften stammer oprindelig fra Henrik Rosdahl på Penny Lane i Aalborg)
>

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste