/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Opbevaring af salami
Fra :
Søren Straszek
Dato :
26-07-01 11:31
I Metro har jeg købt en ret stor Italiensk salami og en 1/4 parmaskinke.
Hvordan opbevare jeg det så det holder sig? kan jeg evt. fryse noget af
det?
--
Med venlig hilsen
Søren Straszek
Bettina Madsen (
27-07-2001
)
Kommentar
Fra :
Bettina Madsen
Dato :
27-07-01 15:14
"> I Metro har jeg købt en ret stor Italiensk salami og en 1/4 parmaskinke.
> Hvordan opbevare jeg det så det holder sig? kan jeg evt. fryse noget af
> det?
Hej!
Der må være en mht. dato på spegepølserne, men du kan forlænge holdbarheden ved at fryse den ned i mindre portioner. Frys den ned i
hele stykker, da den vil virke tør hvis du skærer den i skiver inden du fryser den ned. Den kan ca. holde sig 3 mrd. i fryseren.
mvh. Bettina
Lauge Stendahl Johan~ (
01-08-2001
)
Kommentar
Fra :
Lauge Stendahl Johan~
Dato :
01-08-01 10:15
Det holder sig bedsti et klæde, f.eks. en viskestykke i køleskabet.
Søren Straszek wrote:
> I Metro har jeg købt en ret stor Italiensk salami og en 1/4 parmaskinke.
> Hvordan opbevare jeg det så det holder sig? kan jeg evt. fryse noget af
> det?
>
> --
> Med venlig hilsen
> Søren Straszek
(Sebastian Løc (
06-08-2001
)
Kommentar
Fra :
(Sebastian Løc
Dato :
06-08-01 20:45
Søren Straszek <straszek@stofanet.dk> wrote:
> I Metro har jeg købt en ret stor Italiensk salami og en 1/4 parmaskinke.
> Hvordan opbevare jeg det så det holder sig? kan jeg evt. fryse noget af
> det?
lad f' være med at fryse det ned. Så kan du lige så godt smide det ud
med det samme. Det smager af spegepølse og kød bagefter.
Salami og Skinke opbevares tørt, køligt (ca. 10-14 C), mørkt og ved
rigeligt udluftning. Et køleskab er for koldt, for fugtigt og har ikke
udluftning nok. Den luft du opbevarer pølsen og skinken i har
indflydelse på dens smag.
Et spisekammer kan vel gøre det.
hilsen
Sebastian
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408952
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.