/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opbevaring af salami
Fra : Søren Straszek


Dato : 26-07-01 11:31

I Metro har jeg købt en ret stor Italiensk salami og en 1/4 parmaskinke.
Hvordan opbevare jeg det så det holder sig? kan jeg evt. fryse noget af
det?



--
Med venlig hilsen
Søren Straszek

 
 
Bettina Madsen (27-07-2001)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 27-07-01 15:14

"> I Metro har jeg købt en ret stor Italiensk salami og en 1/4 parmaskinke.
> Hvordan opbevare jeg det så det holder sig? kan jeg evt. fryse noget af
> det?

Hej!

Der må være en mht. dato på spegepølserne, men du kan forlænge holdbarheden ved at fryse den ned i mindre portioner. Frys den ned i
hele stykker, da den vil virke tør hvis du skærer den i skiver inden du fryser den ned. Den kan ca. holde sig 3 mrd. i fryseren.

mvh. Bettina



Lauge Stendahl Johan~ (01-08-2001)
Kommentar
Fra : Lauge Stendahl Johan~


Dato : 01-08-01 10:15

Det holder sig bedsti et klæde, f.eks. en viskestykke i køleskabet.


Søren Straszek wrote:

> I Metro har jeg købt en ret stor Italiensk salami og en 1/4 parmaskinke.
> Hvordan opbevare jeg det så det holder sig? kan jeg evt. fryse noget af
> det?
>
> --
> Med venlig hilsen
> Søren Straszek


(Sebastian Løc (06-08-2001)
Kommentar
Fra : (Sebastian Løc


Dato : 06-08-01 20:45

Søren Straszek <straszek@stofanet.dk> wrote:

> I Metro har jeg købt en ret stor Italiensk salami og en 1/4 parmaskinke.
> Hvordan opbevare jeg det så det holder sig? kan jeg evt. fryse noget af
> det?

lad f' være med at fryse det ned. Så kan du lige så godt smide det ud
med det samme. Det smager af spegepølse og kød bagefter.

Salami og Skinke opbevares tørt, køligt (ca. 10-14 C), mørkt og ved
rigeligt udluftning. Et køleskab er for koldt, for fugtigt og har ikke
udluftning nok. Den luft du opbevarer pølsen og skinken i har
indflydelse på dens smag.
Et spisekammer kan vel gøre det.

hilsen
Sebastian


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste