/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tyndskivet okse, marineret - carpaccio?
Fra : Ole Larsen


Dato : 06-11-08 22:20

Hejsa -
Jeg hænger på at lave en gang rå marineret okse(filet?) tyndskivet til
noget fælles tam-tam. Vil jo gerne sikre at det er
delikat og ikke sundhedsfarligt. Kan sagtens google det, men hører helst
om erfaringer og gode ideer?

--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html

 
 
Jens Bruun (06-11-2008)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 06-11-08 22:32

"Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:49135f90$0$90270$14726298@news.sunsite.dk

> Vil jo gerne sikre at det er
> delikat og ikke sundhedsfarligt.

Om det bliver delikat, er svært at udtale sig om, men hvor skulle
sundhedsfaren være?

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Ole Larsen (06-11-2008)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 06-11-08 22:36

Jens Bruun skrev:
> "Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
> news:49135f90$0$90270$14726298@news.sunsite.dk
>
>> Vil jo gerne sikre at det er
>> delikat og ikke sundhedsfarligt.
>
> Om det bliver delikat, er svært at udtale sig om, men hvor skulle
> sundhedsfaren være?
>

Har du et godt bud?

--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html

Jens Bruun (06-11-2008)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 06-11-08 22:40

"Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:49136316$0$90263$14726298@news.sunsite.dk

> Har du et godt bud?

Ja. Det er ikke sundhedsfarligt for så vidt, du ikke marinerer i noget, der
indeholder Clostridium botulinum eller lign.

Hvis jeg var dig, ville jeg slet ikke marinere, men blot servere rå,
tyndskivet okse med en god, hjemmelavet pesto til.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Ole Larsen (07-11-2008)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 07-11-08 06:56

Jens Bruun skrev:
> "Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
> news:49136316$0$90263$14726298@news.sunsite.dk
>
>> Har du et godt bud?
>
> Ja. Det er ikke sundhedsfarligt for så vidt, du ikke marinerer i noget, der
> indeholder Clostridium botulinum eller lign.
>
> Hvis jeg var dig, ville jeg slet ikke marinere, men blot servere rå,
> tyndskivet okse med en god, hjemmelavet pesto til.
>
Jo tak. Når du siger Pesto, mener du med Basilikum?

--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html

Jens Bruun (07-11-2008)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 07-11-08 09:51

"Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:4913d846$0$90276$14726298@news.sunsite.dk

> Jo tak. Når du siger Pesto, mener du med Basilikum?

Ja. Godt med frisk basilikum, pinjekerner, parmegiano, lidt hvidløg, lidt
salt, lidt sukker og et ordentligt skvæt olivenolie. Jeg smider nogen gange
lidt "semidried" tomat i. Alt køres til passende konsistens i din foretrukne
køkkenmaskine. Smager fremragende på oksecarpaccio, der derudover pyntes med
rucola, friskrevet parmegiano og et godt stænk olivenolie. Kan snildt
tilberedes i forvejen, hvis de anrettede tallerkner efterfølgende opbevares
køligt.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Ole Larsen (08-11-2008)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 08-11-08 10:22

Jens Bruun skrev:
> "Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
> news:4913d846$0$90276$14726298@news.sunsite.dk
>
>> Jo tak. Når du siger Pesto, mener du med Basilikum?
>
> Ja. Godt med frisk basilikum, pinjekerner, parmegiano, lidt hvidløg, lidt
> salt, lidt sukker og et ordentligt skvæt olivenolie. Jeg smider nogen gange
> lidt "semidried" tomat i. Alt køres til passende konsistens i din foretrukne
> køkkenmaskine. Smager fremragende på oksecarpaccio, der derudover pyntes med
> rucola, friskrevet parmegiano og et godt stænk olivenolie. Kan snildt
> tilberedes i forvejen, hvis de anrettede tallerkner efterfølgende opbevares
> køligt.
>

Fint og tak - så er den hjemme - mange benævner andre blandinger som
Pesto også

Det jeg selv havde overvejet var en appelsinmarinering som jeg for mange
år siden smagte hos den fremragende nu afdøde Zander - han var for godt
20 år siden en Odenseansk gave til det gode køkken - husker hans smukke
tallerken råkostlækkerier til en da lidt kræsen 6 årig pige, hans
havtaskekæber, hans brød (med lidt fennikel i) o s v o s v

--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste