/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvordan får man sprødt svær på spæk
Fra : Villy Erichsen


Dato : 05-10-08 09:58

Jeg har tidligere prøvet at stege spæk med svær til en rigtig gammeldags
æggekage.
Jeg fulgte opskriften helt præcist fra Restaurant Carlslund i Odense.
http://www.restaurant-carlslund.dk/page.asp?contentsection=contentsection
..dk&objectid=25BA84E92F954F1780BDE60581522911&zcs=&framecheck=true

Men sværen blev hård og ikke boblende sprød som den skal være.
I det hele taget synes jeg ikke at det er til at få sværen sprød på
saltet/røget flæsk.
Vil det være en løsning at bestille fersk spæk med svær hos slagteren?
Nogen der har erfaring med det?
På forhånd tak.

--
Venlig hilsen
Villy Erichsen
http://wottle.dk

 
 
Kasper Bergholt (05-10-2008)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 05-10-08 10:28

On Sun, 05 Oct 2008 10:57:49 +0200, Villy Erichsen <wottle@wottle2.dk>
wrote:

>Jeg har tidligere prøvet at stege spæk med svær til en rigtig gammeldags
>æggekage.
>Jeg fulgte opskriften helt præcist fra Restaurant Carlslund i Odense.
>http://www.restaurant-carlslund.dk/page.asp?contentsection=contentsection
>.dk&objectid=25BA84E92F954F1780BDE60581522911&zcs=&framecheck=true
>
>Men sværen blev hård og ikke boblende sprød som den skal være.
>I det hele taget synes jeg ikke at det er til at få sværen sprød på
>saltet/røget flæsk.
>Vil det være en løsning at bestille fersk spæk med svær hos slagteren?
>Nogen der har erfaring med det?

Hej Villy!

Jeg har tidligere sprødstegt spæk & svær i andefedt, når jeg har købt
en hel nakkekam og tilberedt filet, ben og det mere ukurante kød på
ben siden separat. Andefedtet er velegnet, fordi det kan tåle højere
temperaturer samtidig med det tilføjer en ekstra smagsdimension.

Jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle virke på saltet &/røget spæk,
men det kan være, jeg overser noget.


---
Mvh.
Kasper Bergholt
http:/www.bergholt.net (Bergholts opskrifter -- på vej: Arme riddere
med æble og kondenseret sødmælk).


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste