/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Myter eller fakta i køkkenet? Specielt rej~
Fra : Emil


Dato : 06-09-08 04:41

Hej igen

Jeg har problemer med at se mine egne indspark, og nogle af svarende
herpå. Problemerne skal nok findes hos min udbyder, så der prøver jeg.

I min søgen efter hvilken max. temperatur rejer (friske, levende) må
tilberedes ved, for at de ikke bliver seje, fandt jeg ikke svaret på.
Herefter vil jeg gå ud fra, at der gælder samme temteraur som ved
fisk, nemlig 62 grader C.

Hvis andre véd bedre, vil jeg gerne orienteres,


Bland søgeresultaterne dukkede der også denne side frem:
<http://www.modtryk.dk/pdfs/9788770530279.pdf>
eller hvis du vil kigge den som HTML (langt og kort link):
<http://64.233.183.104/search?q=cache:3pNvzMQ3TnoJ:www.modtryk.dk/pdfs/9788770530279.pdf+Praktiske+k%C3%B8kkentips+og+kulinariske+kneb&hl=da&ct=clnk&cd=1&gl=dk&client=firefox-a>
<http://tinyurl.com/5b7sxb>

Der er plads til både latter, eftertænksomhed og gråd under læsningen.


m.v.h. Emil

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste