Hej gruppe..
jeg trænger til en anderledes opskrift på flutes er blevet træt af at bage
/smage efter den samme opskrift som jeg har brugt i årevis, så har i en
gennemprøvet god opskrift på flutes som i vil videregive, modtager jeg med
den med kyshånd. skal helst være fryseegnet idet jeg bruger gerne timer på
at lave en stor portion til fryseren som jeg så hen af vejen kan bruge af.
Købte en sækfuld flutes i Metro engang i foråret, men kan ikke finde dem i
forretningen mere, de var næsten lyse, var altså ikke helt fædigbagte, de
skulle bare i ovnen ved 200 g i ca. 20 min og de blev lækre sprøde, men
smagte ikke af alverden, men dengang en nem løsning .. , jeg foretrækker
selv at bage mit brød syntes det er så spændende en procedure og når brødet
er færdigt og taget ud af ovnen og det endnu engang er lykkedes, føler jeg
det som om, at jeg har fået fat i en lille snip af månen!
mvh/kirsten
|