/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vandbakkelseskagemand
Fra : Søren Barbré Pederse~


Dato : 20-07-01 17:32

Hej

Er der nogen som har en opskrift på en vandbakkelseskagemand ???





 
 
Kim Juul (21-07-2001)
Kommentar
Fra : Kim Juul


Dato : 21-07-01 17:13

Vandbakkelser
Ingredienser
100 g margarine
2 dl vand
100 g mel
4 hele æg
1 knivspids hjortetaksalt

Fremgangsmåde
Margarine og vand bringes i kog. Tages af varmen, og røres til det slipper
gryden. Æggene piskes i på en gang. Piskes godt, ikke over varmen.
Hjortetaksalt kommes i. Sættes af med en ske på bagepapir, ikke alt for
store. Form dem som en kagemand. Tegn evt. først en mand på bagepapir.
Bages ved 200 grader 1/2 time midt i ovnen. Ovnen må ikke åbnes under
bagningen.

--
.......................................
Kim-juul@mail.dk

www.kim-juul.dk
www.bager-kim.dk
.......................................
"Søren Barbré Pedersen" <sbp46@obel.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:9j9mn0$nrr$1@sunsite.dk...
> Hej
>
> Er der nogen som har en opskrift på en vandbakkelseskagemand ???
>
>
>
>



Mark Beaumont (21-07-2001)
Kommentar
Fra : Mark Beaumont


Dato : 21-07-01 18:59


"Kim Juul" <kim-juul@mail.dk> skrev
> Fremgangsmåde
> Margarine og vand bringes i kog. * Tages af varmen, og røres til det slipper
> gryden. Æggene piskes i på en gang

Mangler der ikke noget (ved *), som f.eks.: tilsæt mel, og rør.....?
Ellers bliver der nok ikke meget kage ud af det

Selv plejer jeg at røre dejen glat over varmen, så kan den tage
lidt mere æg, hvilket IMHO giver et bedre resultat.

Vh Mark


Kim Juul (21-07-2001)
Kommentar
Fra : Kim Juul


Dato : 21-07-01 23:59

UPS, der var en smutter. Du har ret.

Kim Juul

--
.......................................
Kim-juul@mail.dk

www.kim-juul.dk
www.bager-kim.dk
.......................................
"Mark Beaumont" <beaumont@c.dk> skrev i en meddelelse
news:9jcg1a$26jq$1@news.cybercity.dk...
>
> "Kim Juul" <kim-juul@mail.dk> skrev
> > Fremgangsmåde
> > Margarine og vand bringes i kog. * Tages af varmen, og røres til det
slipper
> > gryden. Æggene piskes i på en gang
>
> Mangler der ikke noget (ved *), som f.eks.: tilsæt mel, og rør.....?
> Ellers bliver der nok ikke meget kage ud af det
>
> Selv plejer jeg at røre dejen glat over varmen, så kan den tage
> lidt mere æg, hvilket IMHO giver et bedre resultat.
>
> Vh Mark
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste