/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Wagyu bøffer
Fra : Kurt Lund


Dato : 26-04-08 14:08

Jeg er blevet fristet af Coop's tilbud på 4 stk. 300g ribeyebøffer til 300
kr. og har lige været nede at hente dem. De ligger trygt og godt i fryseren,
men jeg er begyndt at spekulere over, hvad jeg skal servere dem sammen med,
når de skal komme til ære og værdighed.

Nogen idéer, jeg kan blive inspireret af?

--
Kurt Lund



 
 
Jens Bruun (26-04-2008)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 26-04-08 16:34

"Kurt Lund" <lund@fabel.dk> skrev i en meddelelse
news:4813291b$0$15884$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk

> Jeg er blevet fristet af Coop's tilbud på 4 stk. 300g ribeyebøffer
> til 300 kr. og har lige været nede at hente dem. De ligger trygt og
> godt i fryseren, men jeg er begyndt at spekulere over, hvad jeg skal
> servere dem sammen med, når de skal komme til ære og værdighed.

Ære og værdighed? Fra en fryser? Næppe.

> Nogen idéer, jeg kan blive inspireret af?

Tø dem meget, meget langsomt op. Mindst ét døgn i køleskab. Derefter ud og
ligge ved stuetemperatur en times tid. På en varm grillpande ca. tre
minutter på hver side. Serveres med tomatsalat (skivede tomater, skivet
bøffelmælksmozarella, ultratyndskivede løg, basilikumblade, god olivenolie)
og evt. et stykke godt brød.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Padmé Amidala (28-04-2008)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 28-04-08 09:11

Steg dem på grillen, så smagen forstærkes og server så lidt mildt
tilbehør som ikke overdøver bøfferne... evt. også sammen med nye
kartofler, der også har været en tur i grillen.....

VH
Padmé

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste