/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Er Søren Gericke virksom som kok på noget ~
Fra : Thomas


Dato : 03-03-08 21:05

Hej NG

Efter at have set Søren Ryge og Søren Gericke her til aften, er jeg blevet
lækkersulten.... altså pga maden

En kammerat nåede at spise på Trapholdt museet da han var kok der og var
yderst tilfreds med maden. Jeg kunne godt tænke mig at smage hans no
nonsens kogekundskab.

Er han virksom som kok nogen steder i landet for tiden ?

Mvh

Thomas



 
 
Margrete Johansen (03-03-2008)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 03-03-08 22:18


"Thomas" <bambanosFJERN@hotmail.com> wrote in message
news:47cc5a77$0$5030$ba624c82@nntp06.dk.telia.net...
> Hej NG
>
> Efter at have set Søren Ryge og Søren Gericke her til aften, er jeg blevet
> lækkersulten.... altså pga maden
>
> En kammerat nåede at spise på Trapholdt museet da han var kok der og var
> yderst tilfreds med maden. Jeg kunne godt tænke mig at smage hans no
> nonsens kogekundskab.
>
> Er han virksom som kok nogen steder i landet for tiden ?
>
> Mvh
>
> Thomas

Her: http://www.dk4.dk/?p=plug-side-item;id=1351

Margrete www.smagsuniverset.dk
>
>



Christian Hansen (04-03-2008)
Kommentar
Fra : Christian Hansen


Dato : 04-03-08 08:53

Margrete Johansen wrote:

> Her: http://www.dk4.dk/?p=plug-side-item;id=1351
>
> Margrete www.smagsuniverset.dk
>>

Minder lidt om Jamie Olivers koncept på
<http://www.fifteen.net/Pages/default.aspx>

Meget positivt og sympatisk

Mvh Christian

Anders Halskov-Jense~ (04-03-2008)
Kommentar
Fra : Anders Halskov-Jense~


Dato : 04-03-08 14:58

>> Mvh
>>
>> Thomas
>
> Her: http://www.dk4.dk/?p=plug-side-item;id=1351
>
> Margrete www.smagsuniverset.dk
>>



Grisobasovitch eksisterer ikke længere, der er nu argentinsk restaurant. Mig
bekendt er Søren ikke aktiv i branche længere andet end som foredragsholder
og lejlighedskok.

Anders

http://spisdrik.blogspot.com
www.vinkritik.dk




Margrete Johansen (04-03-2008)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 04-03-08 19:25


"Anders Halskov-Jensen" <anders@vinkritik.dk> wrote in message
news:47cd5556$0$2089$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> >> Mvh
>>>
>>> Thomas
>>
>> Her: http://www.dk4.dk/?p=plug-side-item;id=1351
>>
>> Margrete www.smagsuniverset.dk
>>>
>
>
>
> Grisobasovitch eksisterer ikke længere, der er nu argentinsk restaurant.
> Mig bekendt er Søren ikke aktiv i branche længere andet end som
> foredragsholder og lejlighedskok.
>
> Anders
>
> http://spisdrik.blogspot.com
> www.vinkritik.dk


ØV, så!

Margrete www.smagsuniverset.dk



Peter Loumann (04-03-2008)
Kommentar
Fra : Peter Loumann


Dato : 04-03-08 21:47

On Mon, 3 Mar 2008 21:05:05 +0100, Thomas wrote:

> Efter at have set Søren Ryge og Søren Gericke her til aften, er jeg blevet
> lækkersulten.... altså pga maden

Hmm - asparges fra dåse - "og det *skal* være dåseasparges" - i færdigkøbte
tarteletbunde?

--
hilsen pl (peloda hos tiscali her i landet)
http://huse-i-naestved.dk

Samsara (19-03-2008)
Kommentar
Fra : Samsara


Dato : 19-03-08 02:03


"Thomas" <bambanosFJERN@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:47cc5a77$0$5030$ba624c82@nntp06.dk.telia.net...
> Hej NG
>
> Efter at have set Søren Ryge og Søren Gericke her til aften, er jeg blevet
> lækkersulten.... altså pga maden
>
> En kammerat nåede at spise på Trapholdt museet da han var kok der og var
> yderst tilfreds med maden. Jeg kunne godt tænke mig at smage hans no
> nonsens kogekundskab.
>
> Er han virksom som kok nogen steder i landet for tiden ?
>
> Mvh
>
> Thomas
>Hej

Det ser ud til, at Søren Gericke står for uddannelsen af køkkenassistenter
hos TV Glad.

Se link: http://www.tv-glad.dk/erhverv/kbh/hvad_er_ge.php

Venligst
Samsara



fix (01-04-2008)
Kommentar
Fra : fix


Dato : 01-04-08 11:11


>> Er han virksom som kok nogen steder i landet for tiden ?
Det må man da ikke håbe!
>> Mvh
>>
>> Thomas
>>Hej
>
> Det ser ud til, at Søren Gericke står for uddannelsen af køkkenassistenter
> hos TV Glad.
Uhadada!
> Se link: http://www.tv-glad.dk/erhverv/kbh/hvad_er_ge.php
>
> Venligst
> Samsara
Jeg er helt enig i hans koncept, med friske råvarer, enkelt tilberedt.
- men han er s.. da et svin i et køkken.
og endvidere komplet uforståelig. og alting skal jappes. - iøvrigt ligesom
alt andet madpjat i TV - begge kanaler!

finn
nb. undtagelsen er de nye med Price og Price! - Renlighed, og ordentligt
gennemgang af opskrifterne, med masser af smør




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste