/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lage til "kebab" kød :o)
Fra : Autocadster


Dato : 03-03-08 20:37

Hvordan laver man en god lage til at lave sit eget "kebab" kød ?

--
Venligst
Autocadster / 2620



 
 
Steen Jakobsen (04-03-2008)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 04-03-08 15:42


"Autocadster" <autocadster@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:mn.1cd57d8393be648d.86175@gmail.com...
> Hvordan laver man en god lage til at lave sit eget "kebab" kød ?

Her er en mulighed. Jeg har dog ikke selv prøvet.
http://www.weberguru.dk/forum/viewtopic.php?t=2836&highlight=kebab

Steen.


Autocadster (04-03-2008)
Kommentar
Fra : Autocadster


Dato : 04-03-08 21:13

Steen Jakobsen tastede følgende:
> "Autocadster" <autocadster@gmail.com> skrev i meddelelsen
> news:mn.1cd57d8393be648d.86175@gmail.com...
>> Hvordan laver man en god lage til at lave sit eget "kebab" kød ?

> Her er en mulighed. Jeg har dog ikke selv prøvet.
> http://www.weberguru.dk/forum/viewtopic.php?t=2836&highlight=kebab


Tak tak... men gerne med krydderier der kan købes i storkbh.

--
Venligst
Autocadster / 2620



Ole (05-03-2008)
Kommentar
Fra : Ole


Dato : 05-03-08 12:26

Autocadster wrote:
> Steen Jakobsen tastede følgende:
>> "Autocadster" <autocadster@gmail.com> skrev i meddelelsen
>> news:mn.1cd57d8393be648d.86175@gmail.com...
>>> Hvordan laver man en god lage til at lave sit eget "kebab" kød ?
>
>> Her er en mulighed. Jeg har dog ikke selv prøvet.
>> http://www.weberguru.dk/forum/viewtopic.php?t=2836&highlight=kebab
>
>
> Tak tak... men gerne med krydderier der kan købes i storkbh.
>

Kebab.. København, det burde sgutte være umuligt, enhver
"grønthandler" kan levere alt, lige fra selvmordsbombebælter
til mystiske krydderier.. hæ hæ

Ole Mogensen
--
http://www.politicallyincorrect.me.uk/

Steen Jakobsen (05-03-2008)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 05-03-08 15:27


"Autocadster" <autocadster@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:mn.24f97d8396ec0221.86175@gmail.com...
> Steen Jakobsen tastede følgende:
>> "Autocadster" <autocadster@gmail.com> skrev i meddelelsen
>> news:mn.1cd57d8393be648d.86175@gmail.com...
>>> Hvordan laver man en god lage til at lave sit eget "kebab" kød ?
>
>> Her er en mulighed. Jeg har dog ikke selv prøvet.
>> http://www.weberguru.dk/forum/viewtopic.php?t=2836&highlight=kebab
>
>
> Tak tak... men gerne med krydderier der kan købes i storkbh.

Selv tak for hjælpen. Har du prøvet om du kan købe krydderiet? Jeg har da
købt noget tilsvarende i Vejle så det er nok ikke umuligt. Det var jo bare
en pose sharwarma krydderi og noget yougurt der skulle bruges, ikke den
store stak krydderier øverst i artiklen.

Steen.


Kasper Malmberg (07-03-2008)
Kommentar
Fra : Kasper Malmberg


Dato : 07-03-08 07:05

On 3 Mar., 20:37, Autocadster <autocads...@gmail.com> wrote:
> Hvordan laver man en god lage til at lave sit eget "kebab" kød ?
>
> --
> Venligst
> Autocadster / 2620

Løgsaft og citronsaft + forskellige kebab-krydderi-blandinger, men
især løgsaften giver et lækkert og spændende resultat.


MVH
Malmberg

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste