/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lækker cremet jordskokke suppe
Fra : Carina


Dato : 28-02-08 20:22

Hej

Jeg har fundet en opskrift på jordskokkesuppe med jordskokker og kartofler.

Den skal blendes, men er der ikke noget med at kartofler kan blive klistrede
af at blive blendede?

Hvad er tricket for at sikre at suppen bliver cremet?

VH
Carina



 
 
Gert Krabsen (28-02-2008)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 28-02-08 23:32

Carina skrev:
> Hej
>
> Jeg har fundet en opskrift på jordskokkesuppe med jordskokker og kartofler.
>
> Den skal blendes, men er der ikke noget med at kartofler kan blive klistrede
> af at blive blendede?

Normalt intet problem. Kartoflerne er med, for at give suppen lidt mere
struktur'.

> Hvad er tricket for at sikre at suppen bliver cremet?
>

At du til sidst pisker en klat smør i.



Husk i øvrigt de ristede baconstern - og masser af friskklippet purløg!

Og gerne et par ristede kammuslinger eller et stykke bagt torsk / lange..


mvh
Krabsen

Carina (29-02-2008)
Kommentar
Fra : Carina


Dato : 29-02-08 10:00


"Gert Krabsen" ;

>> Den skal blendes, men er der ikke noget med at kartofler kan blive
>> klistrede af at blive blendede?
>
> Normalt intet problem. Kartoflerne er med, for at give suppen lidt mere
> struktur'.

Hmm..Hvor meget blender man? Kan man blende den hel "glat" eller er det
bedst med lidt bid i?
>
>> Hvad er tricket for at sikre at suppen bliver cremet?
>>
>
> At du til sidst pisker en klat smør i.

Hvor stor er en klat?
>
>
>
> Husk i øvrigt de ristede baconstern - og masser af friskklippet purløg!

Ooh yes!


VH
Carina



padre (29-02-2008)
Kommentar
Fra : padre


Dato : 29-02-08 15:43

"Carina" <carina@invalid> skrev i en meddelelse
news:47c709e5$0$15899$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...

> Hvad er tricket for at sikre at suppen bliver cremet?

At der ikke er for mange kartofler i suppen, og at du har en god
(stav)blander


--
padre
"Don't you know there ain't no Devil
There's just God when he's drunk"
Tom Waits



Kent Oldhøj (02-03-2008)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 02-03-08 00:23

"Carina" <carina@invalid> wrote in
news:47c709e5$0$15899$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk:

> Den skal blendes, men er der ikke noget med at kartofler kan blive
> klistrede af at blive blendede?

Jo. Du skal ikke blende kartoffelmos. Men hvis du blender kartoflerne i en
passende mængde væske (og det gør du jo når du laver suppe af dem), så sker
der ikke noget.

Personligt kan jeg dog godt li' at tage et par store kartofler fra og blot
mose dem med en gaffel og komme dem i suppen lige inden serveringen.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste