/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ny juice
Fra : Søren


Dato : 26-02-08 22:13

Hej

Jeg arbejder med udvikling af nye juicer.
I øjeblikket er vi igang med at finde en ny rød juice. Den må gerne være
lidt smoothie-agitg. Måske noget med banan.
Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?

Søren



 
 
Marianne (26-02-2008)
Kommentar
Fra : Marianne


Dato : 26-02-08 22:29

>
> Jeg arbejder med udvikling af nye juicer.
> I øjeblikket er vi igang med at finde en ny rød juice. Den må gerne være
> lidt smoothie-agitg. Måske noget med banan.
> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?
>
> Søren


Afgjort noget med bær. Gerne kombineret med banan eller mango. Og gerne med
krydderier.

mvh
Marianne



-V- (26-02-2008)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 26-02-08 14:31

On Feb 26, 10:13 pm, "Søren" <leav...@alone.dk> wrote:
> Jeg arbejder med udvikling af nye juicer.

For hvem?





-V-

Søren (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Søren


Dato : 27-02-08 19:58

>"-V-" <valdemarj@gmail.com> skrev i en meddelelse
>news:0dc9549a-9446-4819-b5e9->b56d24181bb7@e41g2000hsc.googlegroups.com...
>On Feb 26, 10:13 pm, "Søren" <leav...@alone.dk> wrote:
>> Jeg arbejder med udvikling af nye juicer.
>
>For hvem?
>
>
>-V-

For Co-Ro Food i Frederikssund.

Søren



Max (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 27-02-08 20:07

Hej Søren

> For Co-Ro Food i Frederikssund.

Hvor sender vi regningen for konsulent
bistand hen ?

--
Mvh Max



Kim Jensen (26-02-2008)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 26-02-08 22:36

> Jeg arbejder med udvikling af nye juicer.
> I øjeblikket er vi igang med at finde en ny rød juice. Den må gerne være
> lidt smoothie-agitg. Måske noget med banan.
> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?

Næh, du - lav en (rød) blodappelsin-juice som den man får i Aldi
(fremstillet i Tyskland), i endnu bedre kvalitet eller til bedre pris.
Men det er måske ikke "hipt" nok siden den skal "udvikles"?


--
mvh Kim Jensen
blog.werx @ http://kim.litewerx.dk
Port80.biz // ColorBlender.com // LiteWerx.dk

Henrik (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 27-02-08 00:43


"Kim Jensen" skrev i en meddelelse
>
> Næh, du - lav en (rød) blodappelsin-juice som den man får i Aldi
> (fremstillet i Tyskland), i endnu bedre kvalitet eller til bedre pris.

Lavet af FSP Frischsaft, som også laver Dansk Supermarkeds frisk pressede
juice (der koster 7-8 kr mere end Aldis).

Henrik V.



Kim Jensen (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 27-02-08 18:00

Henrik wrote:
> "Kim Jensen" skrev i en meddelelse
>> Næh, du - lav en (rød) blodappelsin-juice som den man får i Aldi
>> (fremstillet i Tyskland), i endnu bedre kvalitet eller til bedre pris.
> Lavet af FSP Frischsaft, som også laver Dansk Supermarkeds frisk pressede
> juice (der koster 7-8 kr mere end Aldis).

Netop Derfor jeg lægger mine penge i Aldi.


--
mvh Kim Jensen
blog.werx @ http://kim.litewerx.dk
Port80.biz // ColorBlender.com // LiteWerx.dk

Søren (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Søren


Dato : 27-02-08 20:05

"Kim Jensen" <kim@_NOSPAM_litewerx.dk> skrev i en meddelelse
news:47c4862a$0$2105$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>> Jeg arbejder med udvikling af nye juicer.
>> I øjeblikket er vi igang med at finde en ny rød juice. Den må gerne være
>> lidt smoothie-agitg. Måske noget med banan.
> > Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års
> > tid?
>
> Næh, du - lav en (rød) blodappelsin-juice som den man får i Aldi
> (fremstillet i Tyskland), i endnu bedre kvalitet eller til bedre pris. Men
> det er måske ikke "hipt" nok siden den skal "udvikles"?
>
Den har vi faktiskt tænkt på.

Der er ikke noget hipt ved udvikling af juice.
Ordet 'udvikling' er nok heller ikke helt rammende.
Vi blander forskellige juicer sammen. Smager på det, vurderer farven
(appelsin og sveske ser ikke lækker ud).
Juicen skal ikke blive alt for brun over tid.
Den almindelige danske forbruger er heller ikke vild med alt for meget
bundfald.

Søren



Trine Kornum Christi~ (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 27-02-08 20:17

"Søren" <leaveme@alone.dk> writes:

> Den almindelige danske forbruger er heller ikke vild med alt for meget
> bundfald.

Jo mere bundfald, jo bedre! Bare min ydmyge mening.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Ebbe Hansen (28-02-2008)
Kommentar
Fra : Ebbe Hansen


Dato : 28-02-08 16:11

On Wed, 27 Feb 2008 20:16:33 +0100, Trine Kornum Christiansen
<news@trinekc.dk> wrote:

>"Søren" <leaveme@alone.dk> writes:
>
>> Den almindelige danske forbruger er heller ikke vild med alt for meget
>> bundfald.
>
>Jo mere bundfald, jo bedre! Bare min ydmyge mening.
>
>Mvh Trine

Er der ikke snart nok (på Nørrebro)

Kent Oldhøj (26-02-2008)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 26-02-08 23:01

"Søren" <leaveme@alone.dk> wrote in news:47c480ef$0$99014$157c6196
@dreader2.cybercity.dk:

> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?

Lav de eksisterende i en bedre kvalitet. Skal der absolut noget nyt på
hylderne, så kunne jeg personligt godt tænke mig nogle flere
grøntsagsjuicer.

Tomat-selleri f.eks., gulerods-appelsin eller måske kartoffel-porre.

Henrik (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 27-02-08 00:45


"Kent Oldhøj" skrev i en meddelelse
>
> Tomat-selleri f.eks., gulerods-appelsin eller måske kartoffel-porre.

Rynkeby har i forvejen Grøntsagsjuice med bl.a. tomat og selleri.



Kent Oldhøj (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 27-02-08 06:59

"Henrik" <hallo_derude@hotmail.comXX> wrote in news:47c4a471$0$2087
$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk:

>> Tomat-selleri f.eks., gulerods-appelsin eller måske kartoffel-porre.
> Rynkeby har i forvejen Grøntsagsjuice med bl.a. tomat og selleri.

Jeg vil så gerne ha' en uden "bl.a".

Trine Kornum Christi~ (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 27-02-08 10:31

"Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> writes:

> Lav de eksisterende i en bedre kvalitet. Skal der absolut noget nyt på
> hylderne, så kunne jeg personligt godt tænke mig nogle flere
> grøntsagsjuicer.

Har du prøvet den i brikker fra Lidl med 90% frugtjuice og 10%
gulerodsjuice? Den synes jeg er fin.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Ukendt (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 27-02-08 11:00

Trine Kornum Christiansen wrote:
> "Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> writes:
>
>> Lav de eksisterende i en bedre kvalitet. Skal der absolut noget nyt
>> på hylderne, så kunne jeg personligt godt tænke mig nogle flere
>> grøntsagsjuicer.
>
> Har du prøvet den i brikker fra Lidl med 90% frugtjuice og 10%
> gulerodsjuice? Den synes jeg er fin.
>
> Mvh Trine

Enig Trine...

Den juice har jeg også prøvet, synes den er rigtig god....

Louise



Max (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 27-02-08 17:18

Hej Trine

> Har du prøvet den i brikker fra Lidl med 90% frugtjuice og 10%
> gulerodsjuice? Den synes jeg er fin.

Når jeg laver en speciel salat, så preser jeg saften ud af
æblerne og gulerødderne for at undgå at salaten bliver
for smattet. Denne blanding af æble og gulerod smager
faktisk rigtig godt.

--
Mvh Max



Søren (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Søren


Dato : 27-02-08 20:09

"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:uy796lp95.fsf@trinekc.dk...
> "Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> writes:
>
>> Lav de eksisterende i en bedre kvalitet. Skal der absolut noget nyt på
>> hylderne, så kunne jeg personligt godt tænke mig nogle flere
>> grøntsagsjuicer.
>
> Har du prøvet den i brikker fra Lidl med 90% frugtjuice og 10%
> gulerodsjuice? Den synes jeg er fin.
>
> Mvh Trine
>
Den må jeg prøve.

Søren



Søren (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Søren


Dato : 27-02-08 20:08

"Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:Xns9A50EA3BCD35Dkentoldhoj@oldhoj.dk...
> "Søren" <leaveme@alone.dk> wrote in news:47c480ef$0$99014$157c6196
> @dreader2.cybercity.dk:
>
>> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?
>
> Lav de eksisterende i en bedre kvalitet. Skal der absolut noget nyt på
> hylderne, så kunne jeg personligt godt tænke mig nogle flere
> grøntsagsjuicer.
Vi kan sagtens lave juice i rigtig god kvalitet, men kunderne er villige til
at betale merprisen.

>
> Tomat-selleri f.eks., gulerods-appelsin eller måske kartoffel-porre.
Vi har en der hedder 'Midl Appelsin Mix', den er der gulerod i.

Forskellige grøntsager er en god idé.

Søren



Jens Bruun (26-02-2008)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 26-02-08 23:11

"Søren" <leaveme@alone.dk> skrev i en meddelelse
news:47c480ef$0$99014$157c6196@dreader2.cybercity.dk

> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års
> tid?

Den friskpressede og ikke-pasteuriserede udgave. Kan "I" mon klare dén?

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Torben (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Torben


Dato : 27-02-08 15:23


"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> wrote in message
news:hM-dnfE5M7AdE1nanZ2dneKdnZydnZ2d@giganews.com...
>
> Den friskpressede og ikke-pasteuriserede udgave. Kan "I" mon klare dén?

Næppe - den laves bedst hjemme i køkkenet og drikkes med det samme. Men det
ville sgu være rart at slippe for svineriet.



Grape + appelsin er én af mine absolutte favoritter.



mvh

Torben



Henrik (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 27-02-08 00:40


"Søren" skrev i en meddelelse
>
> Jeg arbejder med udvikling af nye juicer.
> I øjeblikket er vi igang med at finde en ny rød juice. Den må gerne være
> lidt smoothie-agitg. Måske noget med banan.
> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?
>

Som -V- skriver (hvem det så end er) så kunne det være dejligt om du fortale
hvem du er/udvikler for ...

Men hvis du arbejder for Rynkeby og har netop lanceret den nye økologiske
"Rigtig Juice" - Appelsin med hindbær/jordbær, vil jeg gerne sige at det er
noget af en fuser.

Den smager mere af æble/vand (som den også indeholder 37% af) end af
appelsin (50%) og bær ...

Så har jeg forøvrigt aldrig forstået hvorfor serien kaldes "Rigtig Juice"
når den fremstilles af koncentrat, men det er vist en anden historie.

Henrik V.



Søren (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Søren


Dato : 27-02-08 20:19

"Henrik" <hallo_derude@hotmail.comXX> skrev i en meddelelse
news:47c4a336$0$2093$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Søren" skrev i en meddelelse
>>
>> Jeg arbejder med udvikling af nye juicer.
>> I øjeblikket er vi igang med at finde en ny rød juice. Den må gerne være
>> lidt smoothie-agitg. Måske noget med banan.
>> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?
>>
>
> Som -V- skriver (hvem det så end er) så kunne det være dejligt om du
> fortale hvem du er/udvikler for ...
Co-Ro Food, Frederikssund

>
> Men hvis du arbejder for Rynkeby og har netop lanceret den nye økologiske
> "Rigtig Juice" - Appelsin med hindbær/jordbær, vil jeg gerne sige at det
> er noget af en fuser.
>
> Den smager mere af æble/vand (som den også indeholder 37% af) end af
> appelsin (50%) og bær ...
>
> Så har jeg forøvrigt aldrig forstået hvorfor serien kaldes "Rigtig Juice"
> når den fremstilles af koncentrat, men det er vist en anden historie.
>
Ifølge markedsføringslove må den heller ikke hedde 'Rigtig Juice'
(underforstået er andre juicer jo så ikke rigtige), men Rynkeby/Arla har
fået lov alligevel, fordi 'Rigtig Juice' er et gammelt varemærke.
Italiensk salat kommer ikke fra Italien, engelsk bøf er ikke fra England
etc.

Søren



Kim Schulz (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 27-02-08 17:48

On Tue, 26 Feb 2008 23:11:04 +0100
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> wrote:

> "Søren" <leaveme@alone.dk> skrev i en meddelelse
> news:47c480ef$0$99014$157c6196@dreader2.cybercity.dk
>
> > Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års
> > tid?
>
> Den friskpressede og ikke-pasteuriserede udgave. Kan "I" mon klare
> dén?
>

hvad er der galt med pasteurisering? så længe de laver
lav-pasteurisering så vil du med garanti ikke kunne smage eller se
forskel.


--
Kim Schulz | Keen of Fundanemt? Want to share experieces with
Geek by nature | other users? join The Fundanemt User Group NOW!
schulz.dk | http://www.fundausers.org


padre (27-02-2008)
Kommentar
Fra : padre


Dato : 27-02-08 18:34


"Søren" <leaveme@alone.dk> skrev i en meddelelse
news:47c480ef$0$99014$157c6196@dreader2.cybercity.dk...

> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?

Vindrue, ublandet, uden tilsætningsstoffer


--
padre
"Don't you know there ain't no Devil
There's just God when he's drunk"
Tom Waits



Jan Boegh (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 27-02-08 20:12

"padre" <spirito_santo@pants.yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:47c59ef4$0$2101$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Søren" <leaveme@alone.dk> skrev i en meddelelse
> news:47c480ef$0$99014$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
>
>> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?
>
> Vindrue, ublandet, uden tilsætningsstoffer

....der har fået lov til at ligge nogle uger i et stort kar sammen med det,
den er presset af og derefter overført til nogle store beholdere hvor den
får lov til at ligge mindst nogle måneder. Uhmmm.


vh
jan

--
Fotoamatør af Guds (u)nåde. | A: Der er altså også et liv uden for nettet!
PS: Knipserier kan findes på | B: Såååeh - har du et link?
Panorama fra Grenen i kuling:
http://jan.boegh.net/Album/Danmark/Nordenfjords/Skagen/slides/Grenen.html


Søren (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Søren


Dato : 27-02-08 20:24

"padre" <spirito_santo@pants.yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:47c59ef4$0$2101$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Søren" <leaveme@alone.dk> skrev i en meddelelse
> news:47c480ef$0$99014$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
>
>> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?
>
> Vindrue, ublandet, uden tilsætningsstoffer
>
Måske Shiraz, Cabernet Souvignon eller Merlot?

Søren



padre (27-02-2008)
Kommentar
Fra : padre


Dato : 27-02-08 20:30

"Søren" <leaveme@alone.dk> skrev i en meddelelse
news:47c5b8c9$0$89174$157c6196@dreader1.cybercity.dk...

> Måske Shiraz, Cabernet Souvignon eller Merlot?

De gange, jeg har lavet det, har jeg brugt supermarkledet stenfri druer -
guderne må vide, hvilken sort de er ......


--
padre
"Don't you know there ain't no Devil
There's just God when he's drunk"
Tom Waits



Kim Schulz (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 27-02-08 20:59

On Wed, 27 Feb 2008 20:16:33 +0100
Trine Kornum Christiansen <news@trinekc.dk> wrote:

> "Søren" <leaveme@alone.dk> writes:
>
> > Den almindelige danske forbruger er heller ikke vild med alt for
> > meget bundfald.
>
> Jo mere bundfald, jo bedre! Bare min ydmyge mening.
>
> Mvh Trine
>
Der er jeg ikke enig. Husk at bundfald er ikke nødvendigvis frugtkød.

--
Kim Schulz | Keen of Fundanemt? Want to share experieces with
Geek by nature | other users? join The Fundanemt User Group NOW!
schulz.dk | http://www.fundausers.org


Kim Schulz (27-02-2008)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 27-02-08 21:06

On Wed, 27 Feb 2008 20:11:49 +0100
"Søren" <leaveme@alone.dk> wrote:

> "Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:BaednQ37ltdWOVjanZ2dnUVZ8rednZ2d@giganews.com...
> > "Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
> > news:20080227174737.76b89f10@lifesuckz.linuxia.dk
> >
> >> hvad er der galt med pasteurisering? så længe de laver
> >> lav-pasteurisering så vil du med garanti ikke kunne smage eller se
> >> forskel.
> >
> > Jeg stiller gerne op til en blindsmagning, og sætter gerne en kasse
> > Limfjordsporter på spil.
> >
> Ja, man kan sagtens smage forskel.

hvilket produkt har du testet det med? jeg kender ikke lige nogen
producenter som laver nøjagtigt samme produkt som pasteuriseret og
upasteuriseret. Normal barnelærdom fortæller dog at
lav-pasteurisering (78C i 10-25sec) ikke ændrer på smag og konsistens
hvorimod høj-pasteurisering (87C i 12-15sec eller 90C i 5sec) kan gøre
det.
Men det var da værd at lave en blindsmagning af det hvis man havde et
produkt man kunne lave det på.



--
Kim Schulz | Fundanemt Content Management system:
Geek by nature | http://www.fundanemt.com
schulz.dk | http://www.fundausers.org


-V- (27-02-2008)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 27-02-08 14:49

On Feb 27, 7:57 pm, "Søren" <leav...@alone.dk> wrote:
> For Co-Ro Food i Frederikssund.

Tænkte jeg nok.
Hils din chef/kollega (TJ), hun ved godt hvem jeg er.


Hvorfor efterspørger du forslag herinde?

Billigere og nemmere end at lave fokusgrupper?





-V-

Klaus Alexander Seis~ (28-02-2008)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 28-02-08 00:30

Søren skrev:

> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne
> om et års tid?

Det ville være dejligt hvis guava snart blev kendt herhjemme, både
som spisefrugt og som juice. Helst en sort med hvidt frugtkød, dem
med lyserødt frugtkød er lidt kedelige (efter min smag). Som juice
bør den nok være ublandet.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Nana Sørensen (28-02-2008)
Kommentar
Fra : Nana Sørensen


Dato : 28-02-08 00:35


"Søren" <leaveme@alone.dk> wrote in message
news:47c480ef$0$99014$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej
>
> Jeg arbejder med udvikling af nye juicer.
> I øjeblikket er vi igang med at finde en ny rød juice. Den må gerne være
> lidt smoothie-agitg. Måske noget med banan.
> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?
>
> Søren
>

Mango, blodappelsin og jordbær smager FANTASTISK sammen og har en enormt
flot farve. Hvis du sætter den i produktion, så jeg vil jeg sgu have en
palle, tak.



Lars (28-02-2008)
Kommentar
Fra : Lars


Dato : 28-02-08 04:46

Søren skrev:
> Hej
>
> Jeg arbejder med udvikling af nye juicer.
> I øjeblikket er vi igang med at finde en ny rød juice. Den må gerne være
> lidt smoothie-agitg. Måske noget med banan.
> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?
>
1 del vodka 2 dele appelsinjuice

Ukendt (28-02-2008)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 28-02-08 16:58


"Søren" <leaveme@alone.dk> skrev i en meddelelse news:47c480ef$0$99014

> Hvilken juice blanding kunne I tænke jer at se på hylderne om et års tid?

Det er godt nok ikke en rød juice- men solbær / æble juice smager rigtig
godt. Vi købte det sin tid i Australien.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste