/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Madforslag: Bagte blommer med blommeglace ~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 21-02-08 14:57

Kære gruppe!

Af og til bider en ret sig fast i bevidstheden, og man kan "smage" den
år efter. Jeg fik engang serveret bagte frugter med en mascarpone rørt
med vanilje til. Den sidder fast.

En ny udgave kom til at bestå af blommer bagt/kogt i hvidvin og
polynesisk vanilje. Blommeglace lavet på lagen - og reduceret
kraftigt. En luftig sabayon/Zabaglione på økologiske æggeblommer,
hvidvin og blommelage.

Fremragende koncentration og syre-/sødmespil.

Opskrift og billeder her:

http://www.bergholt.net/blommer_i_hvidvin_og_tahitivanilje_med_sabayon.html



--
Mvh.

Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (På vej: Oksehalesuppe med rygeostcreme &
pastinakflan)



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste