/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ravioli
Fra : Kenneth Bon


Dato : 15-07-01 14:17

Hej NG!

Er der nogen her, der ligger inde med nogle gode ideer til indhold i
ravioli??? Kan nemlig ikke rigtig komme på noget lækkert, og har planer om
at lave hjemmelavet pasta.

Det må helst ikke være noget med spinat, da jeg er bange for at komme til
at varme det 2 gange, og vi skulle jo nødig blive syge

Jeg har opskrifter på selve pasta'dejen' men også disse er velkomne, hvis
nogen derude har en opskrift, de har gode erfaringer med. Er ikke
interesseret i uafprøvede opskrifter, for dem har jeg selv så rigeligt af
*S*.

Venlig hilsen
Line Nielsen



 
 
netman77 (17-07-2001)
Kommentar
Fra : netman77


Dato : 17-07-01 08:29

"Kenneth Bon" skrev d. 15-07-01 14:17 dette indlæg :
> Hej NG!
>
> Er der nogen her, der ligger inde med nogle gode ideer til indhold i
> ravioli??? Kan nemlig ikke rigtig komme på noget lækkert, og har
planer om
> at lave hjemmelavet pasta.
>
> Det må helst ikke være noget med spinat, da jeg er bange for at komme
til
> at varme det 2 gange, og vi skulle jo nødig blive syge

Der er ingen grund til ikke at bruge spinat. Man bliver kun syg af
spinat, hvis spinaten ikke har kogt med i retten (som f.eks.
persillesovs, hvor man tilsætter den tilsidst, og der derfor kan være
jordbakterier i)

Når du koger dine ravioli med spinat er der ingen fare.

>
> Jeg har opskrifter på selve pasta'dejen' men også disse er velkomne,
hvis
> nogen derude har en opskrift, de har gode erfaringer med. Er ikke
> interesseret i uafprøvede opskrifter, for dem har jeg selv så rigeligt
af
> *S*.
>
> Venlig hilsen
> Line Nielsen
>
>
Jeg har en raviolimaskine, som tilbehør til min pastamaskine. Der fulgte
opskrifter med og de fungerer udmærket.

200 g hakket kød (vælg selv okse,svin, kalv ,skinke eller kylling)
50 g kogt spinat, salat ell. lignende
1 helt æg
tilsæt efter smag reven ost (parmesan), muskatnød, salt og peber og 50 g
hakket mortadella (pølse)

Fyldet passer til en dej af 500 g mel og 6 hele æg

m.v.h. Jette M.

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Peter Westh (16-07-2001)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 16-07-01 20:38

"Kenneth Bon" <skrivtil@kennethbon.dk> skrev i en meddelelse
news:9is59t$q8t$1@sunsite.dk...
> Hej NG!
>
> Er der nogen her, der ligger inde med nogle gode ideer til indhold i
> ravioli??? Kan nemlig ikke rigtig komme på noget lækkert, og har planer om
> at lave hjemmelavet pasta.
>
> Det må helst ikke være noget med spinat, da jeg er bange for at komme til
> at varme det 2 gange, og vi skulle jo nødig blive syge

Jeg tror det med, at man ikke må genopvarme spinat, er en gammel skrøne. Se
<link:
http://www.netdoktor.dk/madogkrop/madkassen/answers.asp?QID=26653&CID=130&p=
1>


Jeg har ingen erfaring med ravioli, men se
http://www.milioni.com/ricingl/tipi/3.htm for en masse forslag til fyld.

MVH

Peter




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste