/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Marcipanbrød og hvid chokolade
Fra : MaG


Dato : 19-12-07 20:38

Hejsa!

Nogen der har en super "opskrift" på et lækkert marcipanbrød, der er massere
når man goggler men vil da gerne have jeres opskrifter som garanteret er
lækre

Og er der nogle der har nogle ideer/opskrifter til noget konfekt med hvid
chokolade.

Hilsen
Maria



 
 
nana sørensen (19-12-2007)
Kommentar
Fra : nana sørensen


Dato : 19-12-07 23:02


"MaG" <maria@fredslund.biz> wrote in message
news:47697310$0$15888$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hejsa!
>
> Nogen der har en super "opskrift" på et lækkert marcipanbrød, der er
> massere når man goggler men vil da gerne have jeres opskrifter som
> garanteret er lækre
>
> Og er der nogle der har nogle ideer/opskrifter til noget konfekt med hvid
> chokolade.
>
> Hilsen
> Maria
>

Med hvid chokolade:

Hak brændte mandler (Altså dem med sukker på, du ved.) Og ælt dem i
marcipan. Overtræk med hvid chokolade, og læg en halv mandel ovenpå. De to
ting smager drøngodt sammen.



Max (19-12-2007)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 19-12-07 23:10

Hej Maria


> Og er der nogle der har nogle ideer/opskrifter til noget konfekt med
> hvid chokolade.

Noget godt marcipan overtrukket med hvid chokolade, simpelt
og meget velsmagende.

--
Mvh Max



Inger D. (21-12-2007)
Kommentar
Fra : Inger D.


Dato : 21-12-07 08:55


> Og er der nogle der har nogle ideer/opskrifter til noget konfekt med hvid
> chokolade.

Denne er vildt lækker (du kan jo forme dem lidt anderledes, hvis du synes,
det er mere julet):

Knasende karamelæg



500 g ODENSE Ren Rå Marcipan
0,8 dl vand
125 g sukker
200 g mandler m. hinder
ODENSE Hvid Overtræk
ODENSE Mørk Overtræk
ODENSE Blød Nougat


Tips

Smelt en pose ODENSE Mørk Overtræk i en skål varmt vand.
Klip et lille hul i posen og brug den som sprøjtepose.




Kog vand og sukker til det er gyldenbrunt. Hæld hele mandler med
hinder i. Køl massen ned og knus den fint. Ælt den sammen med ODENSE Ren Rå
Marcipan og form ca. 25 æg.
Dyp dem i smeltet ODENSE Hvid Overtræk. Lad chokoladen størkne
og dekorér som mågeæg med smeltet ODENSE Mørk Overtræk og ODENSE Blød
Nougat.





MaG (23-12-2007)
Kommentar
Fra : MaG


Dato : 23-12-07 15:13

Åhr ja de smagte/smager godt, det er ikke sidste gang de er lavet

Men tak til jer alle for svar, det blev til noget "brød" med nougat og
marcipan og hvid chokolade over og div kugler med hvid overtræk, smager
super lækkert!

God jul!

Maria



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste