/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvad skal drengene have til hovedret?
Fra : ATN


Dato : 23-11-07 12:41

Hej

Er der nogen herinde, der har et forslag til hvad jeg kan servere for
drengene i morgen?

Jeg har tænkt mig at lave lynstegt tun med wasabidressing og tangsalat til
forret.

Hvad kunne en passende hovedret være?

(Jeg er stor tilhænger af langtidsstegning i ovnen)

Mvh
Anders


 
 
Frank Løkkegaard (23-11-2007)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 23-11-07 14:04

Hvis det må være i den rustikke nede ville jeg gøre følgende:

Tage en passende stor gryde, der kan tåle at komme i ovnen, smide lidt
olie i bunden, så et lag små kartofler, derefter et lag oksebov skåret i
tændstikæske store tern(nej, ikke en husholdningsækse...), så et lag
porreringe og lidt grofthakket løg, derpå et lag svineskank (skal udbenes
og man skal være meget omhyggelig med at fjerne fedtet. Nyt lag kartofler
og et lag oksebov igen. Luk hele herligheden af med et lag
selleriterninger og rigeligt med persillerod. Hvert lag krydres let med
salt, peber og timian. Ind i ovnen ved 100 grader i 5-7 timer alt
eftermængde.
Server noget godt øl til. Bor du et sted hvor du kan skaffe øl fra
Bøgedal Bryghus, så vælg det - det er ganske vist pissedyrt men også
himmelsk. åhttp://boegedal.com/salg.html

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





ATN (23-11-2007)
Kommentar
Fra : ATN


Dato : 23-11-07 22:42


"Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i meddelelsen
news:fc.0073fb6b08241e313b9aca0071aeaaf3.8241eca@net.dialog.dk...
> Hvis det må være i den rustikke nede ville jeg gøre følgende:
>
> Tage en passende stor gryde, der kan tåle at komme i ovnen, smide lidt
> olie i bunden, så et lag små kartofler, derefter et lag oksebov skåret i
> tændstikæske store tern(nej, ikke en husholdningsækse...), så et lag
> porreringe og lidt grofthakket løg, derpå et lag svineskank (skal udbenes
> og man skal være meget omhyggelig med at fjerne fedtet. Nyt lag kartofler
> og et lag oksebov igen. Luk hele herligheden af med et lag
> selleriterninger og rigeligt med persillerod. Hvert lag krydres let med
> salt, peber og timian. Ind i ovnen ved 100 grader i 5-7 timer alt
> eftermængde.
> Server noget godt øl til. Bor du et sted hvor du kan skaffe øl fra
> Bøgedal Bryghus, så vælg det - det er ganske vist pissedyrt men også
> himmelsk. åhttp://boegedal.com/salg.html

Ikke et ringe forslag.

Tak for indputtet

Mvh
Anders


Kasper Bergholt (24-11-2007)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 24-11-07 18:23

On Fri, 23 Nov 2007 12:41:00 +0100, "ATN" <junk@xotminusdette.dk>
wrote:

>Hvad kunne en passende hovedret være?
>
>(Jeg er stor tilhænger af langtidsstegning i ovnen)

En anelse sent, men alligevel:

Braiseret okseskank - kraft og masser af kød til en fornuftig pris.

Forslag til opskrift her:

http://www.bergholt.net/roedvinsbraisseret_okseskank.html

Et andet godt bud kunen være skaftekoteletter med æbler, selleri og
sauerkraut. Kraftig mad med et touch.

http://www.bergholt.net/skaftekoteletter_med_rodfrugter_sauerkraut_og_aeble.html

Fortæl endelig, hvad I endte med at spise.


--
Mvh.

Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net

Frank Løkkegaard (25-11-2007)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 25-11-07 13:16

"ATN" <junk@xotminusdette.dk> on fredag 23. november 2007 at 22:41 +0100
wrote:
>Ikke et ringe forslag.
>
>Tak for indputtet

Af ren nysgerrighed - hvad endte du med at servere?

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





ATN (25-11-2007)
Kommentar
Fra : ATN


Dato : 25-11-07 14:36


"Frank Løkkegaard" skrev i meddelelsen:

> Af ren nysgerrighed - hvad endte du med at servere?

Lidt i samme stil som dit forslag - Ølstegt svineskank:

http://www.svinegodt.dk/smcms/Svinegodt/Opskrifter/opskriftsdatabasen/OE/OElstegt_svineskank/Index.htm?ID=1603

Men dit forslag er gemt, og skal prøves en anden gang

Mvh
Anders


Frank Løkkegaard (25-11-2007)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 25-11-07 16:11

"ATN" <junk@xotminusdette.dk> writes:
>Lidt i samme stil som dit forslag - Ølstegt svineskank:

Det har garanteret været rigtig godt!

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste