/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opbevaring af svampe
Fra : Pernille Højgaard


Dato : 02-11-07 13:45

Hejsa til alle

Jeg får gæster på søndag, og købte ind i dag, da jeg ikke har mulighed for
indkøb i weekenden.

Menu'en kommer til at stå på hakkebøf med blandede svampe i flødesovs.
Jeg har i Kvickly købt en bakke med champignon, shii-take og østershatte.
Svampene ligger i en plasticbakke omviklet med folie.
Hvordan opbevarer jeg nu bedst svampene til på søndag? I køleskab? Eller
mørkt i skabet? Skal de pakkes ud eller har de det bedst i nuværende
emballage?

På forhånd tak
Pernille



 
 
Emil (02-11-2007)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 02-11-07 14:34

"Pernille Højgaard" wrote:

>Jeg har i Kvickly købt en bakke med champignon, shii-take og østershatte.
>Svampene ligger i en plasticbakke omviklet med folie.
>Hvordan opbevarer jeg nu bedst svampene til på søndag? I køleskab? Eller
>mørkt i skabet? Skal de pakkes ud eller har de det bedst i nuværende
>emballage?


Fjern folien, og pak bakken ind i madpapir og stil den i køleskabet.

Kilde og andre gode tips:
<http://www.arla.dk/C1256F0A0041AB8A/O/6FF259044E84549EC1256F66002C4A55>


m.v.h. Emil

Pernille Højgaard (02-11-2007)
Kommentar
Fra : Pernille Højgaard


Dato : 02-11-07 15:56


"Emil" <emilsen@nowhere.invalid> skrev i en meddelelse
news:tk9mi3l81k0ua5vu25b6q1hi0lvtmh4o7p@4ax.com...
>
> Fjern folien, og pak bakken ind i madpapir og stil den i køleskabet.
>
> Kilde og andre gode tips:
> <http://www.arla.dk/C1256F0A0041AB8A/O/6FF259044E84549EC1256F66002C4A55>
>
>
> m.v.h. Emil

Tusind tak

VH Pernille



Emil (02-11-2007)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 02-11-07 16:46

"Pernille Højgaard" wrote:

>Tusind tak

Velbekomme.
Jeg glemte at nævne, at hvis bakkens bund er helt flad, skal der et
let kryllet stykke papir under, så der kommer lidt luft under
svampende.
Gó fornøjelse.


m.v.h. Emil

uh (04-11-2007)
Kommentar
Fra : uh


Dato : 04-11-07 00:52


"Pernille Højgaard" <ph@praxis.invalid> skrev
>
> Menu'en kommer til at stå på hakkebøf med blandede svampe i flødesovs.
> Jeg har i Kvickly købt en bakke med champignon, shii-take og østershatte.

Hej Pernille. Champignons opbevares bedst, hvis du skærer roden af, så den
ikke vokser sig lang og åben. Og så i køleskab ja.
Mvh uh



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste