/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Abrikos og sennep
Fra : Fl. Baumann


Dato : 22-10-07 08:01

På en restaurant i Berlin, fik vi til en osteanretning en lille
skål ind med noget marmelade, som vi først troede var ren..., men
da vi smagte på den kunne vi konstatere at det var en abrikos og
sennepsblanding... meget delikat faktisk!

Den havde den fineste klareste abrikosfarve uden antydning af
"grums" fra sennepen.

Nogen der kender til hvordan det laves?

--
Fl. Baumann


 
 
edelvang@gmail.com (22-10-2007)
Kommentar
Fra : edelvang@gmail.com


Dato : 22-10-07 08:53

On 22 Okt., 09:01, "Fl. Baumann" <zilly...@fjerndettehotmail.com>
wrote:

> Den havde den fineste klareste abrikosfarve uden antydning af
> "grums" fra sennepen.

Det lyder lidt som italiensk mostarda: Eddike og sukker bruges til
nedsyltning af søde frugter sammen med sennepsfrø eller essens. Der
bruges ikke rørt sennep, og derfor bliver massen ikke uklar. Det
smager dejligt og er en stor specialitet. Der findes utallige
opskrifter på nettet, har aldrig prøvet at lave det selv. Måske det
var noget lignende?

Mvh
Kevin Borbye Edelvang


Fl. Baumann (25-10-2007)
Kommentar
Fra : Fl. Baumann


Dato : 25-10-07 22:32


<edelvang@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:1193039570.885646.74700@z24g2000prh.googlegroups.com...
Det lyder lidt som italiensk mostarda: Eddike og sukker bruges
til
nedsyltning af søde frugter sammen med sennepsfrø eller essens.
Der
bruges ikke rørt sennep, og derfor bliver massen ikke uklar. Det
smager dejligt og er en stor specialitet. Der findes utallige
opskrifter på nettet, har aldrig prøvet at lave det selv. Måske
det
var noget lignende?


Takker jeg vil kigge lidt efter mulige opskrifter....
--
Fl. Baumann


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste