/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
at flå (nettet af) en skinke?
Fra : Erling Hansen


Dato : 20-10-07 16:17

Nu har jeg lige siddet der igen - og nu bider jeg hovedet af al skam og
spørger om råd: En lille, nuttet røget skinke i net, kogt efter
forskrifterne o.s.v. - og så skal den forbandede netstrømpe af (ingen
vovede associationer, tak). Og selvfølgelig følger 20 % af skinkens
overflade med nettet, medmindre man ofrer en halv time og klipper det op
bid for bid.
Hvordan gør man ellers?
mvh
erling

 
 
lonekjaer@hotmail.co~ (20-10-2007)
Kommentar
Fra : lonekjaer@hotmail.co~


Dato : 20-10-07 18:16

On 20 Okt., 17:17, spameh...@mail.dkspam (Erling Hansen) wrote:
> Nu har jeg lige siddet der igen - og nu bider jeg hovedet af al skam og
> spørger om råd: En lille, nuttet røget skinke i net, kogt efter
> forskrifterne o.s.v. - og så skal den forbandede netstrømpe af (ingen
> vovede associationer, tak). Og selvfølgelig følger 20 % af skinkens
> overflade med nettet, medmindre man ofrer en halv time og klipper det op
> bid for bid.
> Hvordan gør man ellers?
> mvh
> erling

Tag den kinky beklædning af skinken inden kogning og snør den i stedet
med alm. husholdningssnor. :)


Fister Løgsovs (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Fister Løgsovs


Dato : 20-10-07 18:45

Erling Hansen skrev:
> Nu har jeg lige siddet der igen - og nu bider jeg hovedet af al skam og
> spørger om råd: En lille, nuttet røget skinke i net, kogt efter
> forskrifterne o.s.v. - og så skal den forbandede netstrømpe af (ingen
> vovede associationer, tak). Og selvfølgelig følger 20 % af skinkens
> overflade med nettet, medmindre man ofrer en halv time og klipper det op
> bid for bid.
> Hvordan gør man ellers?
> mvh
> erling

Jeg er med på en lytter, har samme problem, bortset fra at jeg elsker
at guffe de der store trevler direkte fra nettet.
Kai



Erling Hansen (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 20-10-07 19:41

Fister Løgsovs <Kunta@starmail.sletdette.co.za> wrote:

> Erling Hansen skrev:
> > Nu har jeg lige siddet der igen - og nu bider jeg hovedet af al skam og
> > spørger om råd: En lille, nuttet røget skinke i net, kogt efter
> > forskrifterne o.s.v. - og så skal den forbandede netstrømpe af (ingen
> > vovede associationer, tak). Og selvfølgelig følger 20 % af skinkens
> > overflade med nettet, medmindre man ofrer en halv time og klipper det op
> > bid for bid.
> > Hvordan gør man ellers?
> > mvh
> > erling
>
> Jeg er med på en lytter, har samme problem, bortset fra at jeg elsker
> at guffe de der store trevler direkte fra nettet.
> Kai

Ja, det er jo lige det, Kai, for det gør jeg også, så når jeg sætter mig
til bords har jeg allerede fortæret 15-20% af skinken, og så spiser jeg
ellers min normale portion ! (calorier=fedt).
Og til Lone: Det er da et ret stort ekstra arbejde, plus at Føtexes
og Aldis billige skinker falder fra hinanden inden man får nettet af.
Mvh
Erling

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste