/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hasselbalch Kartofler
Fra : Torben R. Soerensen


Dato : 20-10-07 19:49

Findes der en opskrift på Hasselbalch Kartofler for kan ikke finde min
og ikke huske hvordan man gør?

Torben

 
 
Benedikte Brisson (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Benedikte Brisson


Dato : 20-10-07 10:57

Torben R. Soerensen skrev:
> Findes der en opskrift på Hasselbalch Kartofler for kan ikke finde min
> og ikke huske hvordan man gør?

Man googler på hasselbach kartofler. De hedder nemlig ikke Hasselbalch,
men hasselbach.

Venlig hilsen Dikte

Kim Schulz (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 20-10-07 11:11

On Sat, 20 Oct 2007 11:48:47 -0700
Torben R. Soerensen <torben.slet@frejashundehus.dk> wrote:

> Findes der en opskrift på Hasselbalch Kartofler for kan ikke finde min
> og ikke huske hvordan man gør?
>
> Torben
opskrift?
tag nogle skrællede kartofler og snit en masse snit i dem fra den ene
side og ca 3/4 ned igennem kartoflen. Når der er snit for ca hver mm er
kartoflen klar.
smør med olie og kryder dem efter smag. smid i ovnen til de er gyldne
og har åbnet sig en smule (og virker bløde indeni men sprøde udenpå)

--
Kim Schulz | Blog: http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work: http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun : http://www.chilifan.dk/

Ukendt (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 20-10-07 13:59

Kim Schulz wrote:
> On Sat, 20 Oct 2007 11:48:47 -0700
> Torben R. Soerensen <torben.slet@frejashundehus.dk> wrote:
>
>> Findes der en opskrift på Hasselbalch Kartofler for kan ikke finde min
>> og ikke huske hvordan man gør?
>>
>> Torben
> opskrift?
> tag nogle skrællede kartofler og snit en masse snit i dem fra den ene
> side og ca 3/4 ned igennem kartoflen. Når der er snit for ca hver mm er
> kartoflen klar.
> smør med olie og kryder dem efter smag. smid i ovnen til de er gyldne
> og har åbnet sig en smule (og virker bløde indeni men sprøde udenpå)
>

et lille fif, smør dem hvert kvarter de står i ovnen, så bliver de
ekstra sprøde :)

Sybil (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Sybil


Dato : 20-10-07 17:29


>"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i meddelelsen
>opskrift?
>tag nogle skrællede kartofler

Hvorfor skrælle dem?

Mvh
Majken


Erik Olsen DK (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Erik Olsen DK


Dato : 20-10-07 17:40

Sybil wrote:
>> "Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i meddelelsen
>> opskrift?
>> tag nogle skrællede kartofler
>
> Hvorfor skrælle dem?

Sådan lyder opskriften.

--
Venlig hilsen
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/



Sybil (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Sybil


Dato : 20-10-07 18:45


"Erik Olsen DK" <me@privacy.net> skrev i meddelelsen
news:d8d57$471a2f60$55187a41$2186@news.arrownet.dk...
> Sybil wrote:
>>> "Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i meddelelsen
>>> opskrift?
>>> tag nogle skrællede kartofler
>>
>> Hvorfor skrælle dem?
>
> Sådan lyder opskriften.
>

Ok. Har aldrig kigget på en opskrift for hasselbach, de er bare blevet
lavet. Jeg tror ikke jeg har fået dem uden skræl, heller ikke når de er
blevet serveret hos andre

Mvh
Majken


Max (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 20-10-07 18:56

Hej

> Ok. Har aldrig kigget på en opskrift for hasselbach, de er bare blevet
> lavet. Jeg tror ikke jeg har fået dem uden skræl, heller ikke når de
> er blevet serveret hos andre

Jeg har aldrig fået dem med skræl.

--
Mvh Max



Erik Olsen DK (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Erik Olsen DK


Dato : 20-10-07 18:55

Sybil wrote:
> "Erik Olsen DK" <me@privacy.net> skrev i meddelelsen
> news:d8d57$471a2f60$55187a41$2186@news.arrownet.dk...
>> Sybil wrote:
>>>> "Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i meddelelsen
>>>> opskrift?
>>>> tag nogle skrællede kartofler
>>>
>>> Hvorfor skrælle dem?
>>
>> Sådan lyder opskriften.
>
> Ok. Har aldrig kigget på en opskrift for hasselbach, de er bare blevet
> lavet. Jeg tror ikke jeg har fået dem uden skræl, heller ikke når de
> er blevet serveret hos andre

Man kan da godt lade være at skrælle kartoflerne hvis man er så doven,
men så er det ikke Hasselbackkartofler.

--
Venlig hilsen
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/



Herluf Holdt, 3140 (22-10-2007)
Kommentar
Fra : Herluf Holdt, 3140


Dato : 22-10-07 15:07

Sybil skrev:
> "Erik Olsen DK" skrev:

>>>> tag nogle skrællede kartofler

>>> Hvorfor skrælle dem?

>> Sådan lyder opskriften.

> Ok. Har aldrig kigget på en opskrift for hasselbach, de er bare
> blevet lavet. Jeg tror ikke jeg har fået dem uden skræl, heller
> ikke når de er blevet serveret hos andre

Hasselback-kartofler er en svensk opfindelse, gjort af
kokken på den stockholmske restaurant "Hasselbacken".

Der indgår altså *ost* i den *rigtige* opskrift på
Hasselback-potatis. Og et godt tip, når man skal skære
snittene med 3 mm mellemrum i de skrællede kartofler,
er at lægge kartoflen i en dyb trægrydeske, og så skære
igennem kartoflen, ned til grydeskeen.

Her er et par links til den rigtige "Hasselbacken-potatis":

http://www.matinfo.se/default.asp?intReceptId=823

Denne er på tysk:
http://www.rezepterang.de/beilagen/beilagenrezept_549.html

--
Herluf :·)



Herluf Holdt, 3140 (22-10-2007)
Kommentar
Fra : Herluf Holdt, 3140


Dato : 22-10-07 15:33

Herluf Holdt, 3140 skrev:

> Hasselback-kartofler er en svensk opfindelse, gjort af
> kokken på den stockholmske restaurant "Hasselbacken".

> Der indgår altså *ost* i den *rigtige* opskrift på
> Hasselback-potatis. Og et godt tip, når man skal skære
> snittene med 3 mm mellemrum i de skrællede kartofler,
> er at lægge kartoflen i en dyb trægrydeske, og så skære
> igennem kartoflen, ned til grydeskeen.

Her er en anden svensk opskrift (med billede) på
"Hasselbackspotatis". Denne er dog uden ost:
http://www.recepten.se/recept/hasselbackspotatis.html

--
Herluf :·)



Kent Oldhøj (24-10-2007)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 24-10-07 16:14

"Herluf Holdt, 3140" <herlufholdtFJERN@privat.dk> wrote in news:471cae78
$0$2106$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk:

> Her er et par links til den rigtige "Hasselbacken-potatis":

> http://www.matinfo.se/default.asp?intReceptId=823

. Det er en mikroovns tilpasset opskrift...

> Denne er på tysk:
> http://www.rezepterang.de/beilagen/beilagenrezept_549.html

Bedre, men stadig ikke som den originale. Den kommer her:

10 kartofler af ens størrelse
2 spsk saltet smør
2 spsk rapsolie
salt
rasp
revet parmesanost

Skræl kartoflerne og skær en plan flade i bunden af dem så de står
stabilt. Skær 3 mm tykke skiver i kartoflerne, men uden at skære helt
igennem.Stil kartoflerne i et ovnfast fad med skiverne opad.

Smelt smør og bland det med rapsolien. Pensl kartoflerne med blandingen,
og bag dem ved 225 grader i 45-45 minutter afhængig af kartoflernes
størrelse. Pensl jævnligt kartoflerne den første haldel af bagetiden.

Når halvdelen af bagetiden er gået, pensles kartoflerne en sidste gang,
drysses med salt, rasp og parmesanost. Bages færdige til de er bløde
indeni og er fint gyldenbrune udenpå.

En anden fast ost, som f.eks picorino kan anvendes.

--
essport.dk

Klaus Alexander Seis~ (24-10-2007)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 24-10-07 16:24

Kent Oldhøj skrev:

> 10 kartofler af ens størrelse
> 2 spsk saltet smør
> 2 spsk rapsolie
> salt
> rasp
> revet parmesanost

Uhm, Hasselback-kartofler! Men...

> Smelt smør og bland det med rapsolien.

....advr, varm rapsolie bliver aldrig min livret - jeg synes at det
smager af dårlig friture. Jeg ville helt klart nøjes med smør på
kartoflerne.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Kent Oldhøj (24-10-2007)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 24-10-07 17:54

Klaus Alexander Seistrup <klaus@seistrup.dk> wrote in news:ffno1p$u2v$1
@minji.szn.dk:

>> Smelt smør og bland det med rapsolien.
> ...advr, varm rapsolie bliver aldrig min livret -

Husk det er svenskere der har fundet på det

> Jeg ville helt klart nøjes med smør på
> kartoflerne.

Det er også hvad der normalt sker herhjemme. Eller jeg bruger en nøddeolie
hvis det passer til resten af menuen.

--
essport.dk

Erik Olsen DK (24-10-2007)
Kommentar
Fra : Erik Olsen DK


Dato : 24-10-07 18:12

Klaus Alexander Seistrup wrote:

> ...advr, varm rapsolie bliver aldrig min livret - jeg synes at det
> smager af dårlig friture. Jeg ville helt klart nøjes med smør på
> kartoflerne.

Olivenolie dur også.

--
Venlig hilsen
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/



Anders Wegge Jakobse~ (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Anders Wegge Jakobse~


Dato : 26-10-07 10:20

Klaus Alexander Seistrup <klaus@seistrup.dk> writes:

> ...advr, varm rapsolie bliver aldrig min livret - jeg synes at det
> smager af dårlig friture. Jeg ville helt klart nøjes med smør på
> kartoflerne.

Køb dig en ordentlig rapsolie. Den fra Lehnsgaard kommer med garanti
ikke til at smage af friture når den bliver varmet op.

--
// Wegge
<http://geowiki.wegge.dk/wiki/Forside> - Alt om geocaching
Bruger du den gratis spamfighther ser jeg kun dine indlæg *EN* gang.

Klaus Alexander Seis~ (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 26-10-07 19:00

Anders Wegge Jakobsen skrev:

>> ...advr, varm rapsolie bliver aldrig min livret
>
> Køb dig en ordentlig rapsolie. Den fra Lehnsgaard kommer
> med garanti ikke til at smage af friture når den bliver
> varmet op.

Jeg har prøvet alle de rapsolier (og rapskimolier) man kan få i
almindelig handel (dvs. uden at skulle i specialbutikker), både
koldtpressede og ikke-koldtpressede, og både økologiske olier og
bur-olier. Rapsolie bliver *ikke* min livret, jeg synes at det
smager som dårlig friture.

Noget andet er:

Naturlig rapsolie har et højt indhold af erukasyre, som kan
forårsage alvorlig skade på hjertemuskulaturen. Derfor har EU
fastsat en grænse for indholdet af erukasyre i rapsolie (jeg tror
et er 5%, men hæng mig ikke op på det nøjagtige tal). Jeg har
kun set én rapsolie herhjemme hvor indholdet af erukasyre er
deklareret (jeg tror det var UrteKrams, og jeg tror at indholdet
var 2,5%, men igen: hæng mig ikke op på detaljerne). Jeg skrev
på et tidspunkt til Bornholms Oliemølle (tænk 'Allara', som vist
er blevet overtaget af Lehnsgaard?), og de svarede at de ikke
vidste hvad erukasyreindholdet i deres koldtpressede rapsolie
var. Hvordan de så kan vide om de overholder EU-reglerne, er et
ubesvaret spørgsmål.

Ingen raps- eller rapskimolie til mig, tak.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Jens Bruun (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 26-10-07 19:06

"Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i en meddelelse
news:fft9ur$o5a$1@minji.szn.dk

> Naturlig rapsolie har et højt indhold af erukasyre, som kan
> forårsage alvorlig skade på hjertemuskulaturen. Derfor har EU
> fastsat en grænse for indholdet af erukasyre i rapsolie (jeg tror
> et er 5%, men hæng mig ikke op på det nøjagtige tal). Jeg har
> kun set én rapsolie herhjemme hvor indholdet af erukasyre er
> deklareret (jeg tror det var UrteKrams, og jeg tror at indholdet
> var 2,5%, men igen: hæng mig ikke op på detaljerne). Jeg skrev
> på et tidspunkt til Bornholms Oliemølle (tænk 'Allara', som vist
> er blevet overtaget af Lehnsgaard?), og de svarede at de ikke
> vidste hvad erukasyreindholdet i deres koldtpressede rapsolie
> var. Hvordan de så kan vide om de overholder EU-reglerne, er et
> ubesvaret spørgsmål.
>
> Ingen raps- eller rapskimolie til mig, tak.

Dit valg, som jeg finder overordentligt hysterisk, hvis det er begrundet i
ovenstående svada fra de varme lande.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Anders Wegge Jakobse~ (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Anders Wegge Jakobse~


Dato : 26-10-07 19:13

Klaus Alexander Seistrup <klaus@seistrup.dk> writes:

> Anders Wegge Jakobsen skrev:
>
>>> ...advr, varm rapsolie bliver aldrig min livret
>>
>> Køb dig en ordentlig rapsolie. Den fra Lehnsgaard kommer
>> med garanti ikke til at smage af friture når den bliver
>> varmet op.

> Jeg har prøvet alle de rapsolier (og rapskimolier) man kan få i
> almindelig handel (dvs. uden at skulle i specialbutikker), både
> koldtpressede og ikke-koldtpressede, og både økologiske olier og
> bur-olier. Rapsolie bliver *ikke* min livret, jeg synes at det
> smager som dårlig friture.

Imponerende :) Jeg har endnu ikke præsteret at få rapsolien i sig
selv til at smage af nogetsomhelst. Hvad er det lige du gør ved den?

>
> Noget andet er:
>
> Naturlig rapsolie har et højt indhold af erukasyre, som kan
> forårsage alvorlig skade på hjertemuskulaturen. Derfor har EU

....

> Ingen raps- eller rapskimolie til mig, tak.

Har du tænkt på hvad der sker med alle mulige andre olier, når du
branker dem? Du får transfedtsyrer vel en væsentligt lavere
temeperatur med både solsikke- og olievenolie.

--
// Wegge
<http://geowiki.wegge.dk/wiki/Forside> - Alt om geocaching
Bruger du den gratis spamfighther ser jeg kun dine indlæg *EN* gang.

Klaus Alexander Seis~ (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 26-10-07 20:36

Anders Wegge Jakobsen skrev:

> Jeg har endnu ikke præsteret at få rapsolien i sig selv
> til at smage af nogetsomhelst. Hvad er det lige du gør
> ved den?

Smag er noget individuelt, og mine smagsløg har åbenbart set sig sur
på rapsolie.

>> Ingen raps- eller rapskimolie til mig, tak.
>
> Har du tænkt på hvad der sker med alle mulige andre olier,
> når du branker dem?

Ja.

> Du får transfedtsyrer vel en væsentligt lavere temeperatur
> med både solsikke- og olievenolie.

Måske (jeg foretrækker at stege i ghee ("klaret smør"), hvis jeg
har det i huset).

Min anke mod rapsolie bunder først og fremmest i smagen, som jeg
ikke bryder mig om, og dernæst i at erukasyreindholdet ikke er
deklareret [andet end hos en enkelt producent/importør].

Problemet med transfedtsyrer er sekundært (eller tertiært, efter
hvordan man nu ser på det) i denne sammenhæng, men er selvfølgelig
ikke irrelevant.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Anders Wegge Jakobse~ (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Anders Wegge Jakobse~


Dato : 26-10-07 21:46

Klaus Alexander Seistrup <klaus@seistrup.dk> writes:

> Anders Wegge Jakobsen skrev:
>
>> Jeg har endnu ikke præsteret at få rapsolien i sig selv
>> til at smage af nogetsomhelst. Hvad er det lige du gør
>> ved den?
>
> Smag er noget individuelt, og mine smagsløg har åbenbart set sig sur
> på rapsolie.

Min kondolence. Du har det åbenbart som jeg har det med olivenolie.

>>> Ingen raps- eller rapskimolie til mig, tak.
>>
>> Har du tænkt på hvad der sker med alle mulige andre olier,
>> når du branker dem?

...

> Problemet med transfedtsyrer er sekundært (eller tertiært, efter
> hvordan man nu ser på det) i denne sammenhæng, men er selvfølgelig
> ikke irrelevant.

Det er vist mestendels et spørgsmål om man vælger at være bange for
det spøgelse de færreste har hørt om før.

--
// Wegge
<http://geowiki.wegge.dk/wiki/Forside> - Alt om geocaching
Bruger du den gratis spamfighther ser jeg kun dine indlæg *EN* gang.

Hauge (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 26-10-07 22:09

Anders Wegge Jakobsen wrote:
> Min kondolence. Du har det åbenbart som jeg har det med olivenolie.

Det er da rart at man ikke har smagsløg i fødderne..

Mvh Hauge, der højest bruger olivenolie til fodbad, da det smager frygteligt
og stinker endnu værre..



Erik Olsen DK (27-10-2007)
Kommentar
Fra : Erik Olsen DK


Dato : 27-10-07 10:04

Hauge wrote:
> Anders Wegge Jakobsen wrote:
>> Min kondolence. Du har det åbenbart som jeg har det med olivenolie.
>
> Det er da rart at man ikke har smagsløg i fødderne..
>
> Mvh Hauge, der højest bruger olivenolie til fodbad, da det smager
> frygteligt og stinker endnu værre..

LOL. Det er da ikke underligt at spørgsmål om smag kan give anledning
til ophedede debatter.

Hvilken type olivenolie benytter du til dine fodbade?

--
Venlig hilsen
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/



Kent Oldhøj (24-10-2007)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 24-10-07 15:42

"Sybil" <Butbut@invalid.dk> wrote in news:471a2cbb$0$7606$157c6196
@dreader2.cybercity.dk:

>>tag nogle skrællede kartofler
> Hvorfor skrælle dem?

Fordi ellers bliver det til Hasselskræl kartofler...

--
essport.dk

Jens Bruun (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 20-10-07 17:12

"Torben R. Soerensen" <torben.slet@frejashundehus.dk> skrev i en
meddelelse news:rajkh3lmmf70fdvraifrhoemnksm443u8g@4ax.com

Dit ur går forkert.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Hauge (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 20-10-07 17:26

Jens Bruun wrote:
> Dit ur går forkert.

Det er sikkert gået over til løbehjul, så det er derfor det er foran.. ;)

Mvh Hauge



Kim Schulz (20-10-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 20-10-07 19:46

On Sat, 20 Oct 2007 19:45:24 +0200
"Sybil" <Butbut@invalid.dk> wrote:

>
> "Erik Olsen DK" <me@privacy.net> skrev i meddelelsen
> news:d8d57$471a2f60$55187a41$2186@news.arrownet.dk...
> > Sybil wrote:
> >>> "Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i meddelelsen
> >>> opskrift?
> >>> tag nogle skrællede kartofler
> >>
> >> Hvorfor skrælle dem?
> >
> > Sådan lyder opskriften.
> >
>
> Ok. Har aldrig kigget på en opskrift for hasselbach, de er bare
> blevet lavet. Jeg tror ikke jeg har fået dem uden skræl, heller ikke
> når de er blevet serveret hos andre
>
> Mvh
> Majken
>
kun fået dem en enkelt gang med skræl og der lavede jeg dem selv og det
var ren dovenskab der fik mig ud i den ugerning.

--
Kim Schulz | Blog: http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work: http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun : http://www.chilifan.dk/

The MANN (21-10-2007)
Kommentar
Fra : The MANN


Dato : 21-10-07 20:21


"Torben R. Soerensen" <torben.slet@frejashundehus.dk> skrev i en meddelelse
news:rajkh3lmmf70fdvraifrhoemnksm443u8g@4ax.com...
> Findes der en opskrift på Hasselbalch Kartofler for kan ikke finde min
> og ikke huske hvordan man gør?
>
> Torben

Når du har forlagt din opskrift ved du da også at der findes en opskrift
!!!!


The Mann



Morten (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Morten


Dato : 26-10-07 09:06


"Torben R. Soerensen" <torben.slet@frejashundehus.dk> wrote in message
news:rajkh3lmmf70fdvraifrhoemnksm443u8g@4ax.com...
> Findes der en opskrift på Hasselbalch Kartofler for kan ikke finde min
> og ikke huske hvordan man gør?
>
> Torben

Det har altid irriteret mig at man skulle være forsigtig når man skar
kartoflerne, for ellers stod man bare men en bunke kartoffelskiver.
I starten skubbede jeg en kødpind ind i hver kartoffel og skar så, men det
var ikke optimalt heller. Pinden kunne skubbes skævt, og at skære med kniven
til noget metal stoppede den brød jeg mig heller ikke om.

Men jeg læste et eller andet sted at man kunne lægge et smørrebræt på hver
side af kartoflen når man skar, og det virker i min verden temmelig godt.
Man skal stadig være forsigtig med første og sidste snit, men resten går
rigtigt hurtig nu.

--Morten



Max (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 26-10-07 09:13

Hej Morten

> Men jeg læste et eller andet sted at man kunne lægge et smørrebræt på
> hver side af kartoflen når man skar, og det virker i min verden

Der findes da et skærebrædt der er lavet specielt til opgaven,
noget der fås til en tyver mange steder og de løser opgaven
perfekt.

--
Mvh Max



Herluf Holdt, 3140 (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Herluf Holdt, 3140


Dato : 26-10-07 10:19

Max skrev:
> Hej Morten

>> Men jeg læste et eller andet sted at man kunne lægge et
>> smørrebræt på hver side af kartoflen når man skar, og det
>> virker i min verden

> Der findes da et skærebrædt der er lavet specielt til opgaven,
> noget der fås til en tyver mange steder og de løser opgaven
> perfekt.

Hvis man har en passende grydeske af træ, kan den også
bruges til at skære hasselbackkartoflerne i. Det tip havde
jeg med i et tidligere indlæg i tråden.

--
Herluf :·)



Padre (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Padre


Dato : 26-10-07 09:57

On 26 Okt., 10:13, "Max" <max_j...@post9.tele.dk.invalid> wrote:

> Der findes da et skærebrædt der er lavet specielt til opgaven,
> noget der fås til en tyver mange steder og de løser opgaven
> perfekt.

Max din ødsle galning - man kan da selv lave et af et helt gratis
gammelt brædt.

Det ligner da ikke dig sådan at kaste rundt med pengene????



--
padre


Max (26-10-2007)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 26-10-07 10:02

Hej Padre

> Max din ødsle galning - man kan da selv lave et af et helt gratis
> gammelt brædt.

Ja, men man får jo et nyt brædt på den måde ?

> Det ligner da ikke dig sådan at kaste rundt med pengene????

Den eneste fornøjelse ved penge er da at bruge dem :)

--
Mvh Max



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste